Lady Dior.



Valborg.

Ska strax bege mig hemmåt, där vankas det nämligen middag med mormor och morfar! Sen blir det födelsedagsfirande av babys lillebror.

Så jag hoppas alla får en mysig valborg, för det ska jag ha : )


Inspiration: Micheline Pitt.

Hur galet snygg är inte Micheline Pitt!? Den här stilen är grymt snygg, för de tjejer som ser ut såhär har tatuerat sig på ett sätt som jag inte tycker är för mycket. Jag brukar annars tycka att mycket tatueringar kan bli just för mycket. Men det är bara att kolla på bilder från Viva Las Vegas i år, många har tatueringar men på ett riktigt snyggt sätt! Hon är helt enkelt förbaskat snygg, den här kvinnan! Om jag hade vågat tatuerat mig och så, så hade jag definitivt haft henne som inspirationskälla. Okej, det har jag ändå, men jag får bortse från the tattoos ^^ Jag är mer girly girl 50's, hehe.

Katie Christiansen är också galen vacker!


Not home today.

Good morning.
Då var det redan fredag igen, tiden går så mycket fortare nu när det är ljust ute. Idag kommer det för övrigt bli väldigt tomt här, ska följa med mamma on the road ^^ Haha, ne men vi blir borta hela dagen och vet faktiskt inte alls när vi kommer hem. Så vi hörs helt enkelt imorgon igen. Ni får ha en underbar fredag, tjing!


Hallonröda.

Äntligen har jag köpt ett par träskor! Har kikat efter vita innan, men hittade bara i lack. Men så fann jag dessa finingar, världens finaste hallonröda färg. Riktigt bekväma också, så de kommer säkerligen bli sommarens favoriter!

Ännu en gång upptäckte jag i kassan att det var rea, alltid lika trevligt ^^
För 479:- blev de mina!


Swimwear.

Snart är det ju dags för badsäsongen, så här kommer lite olika förlag!

daisydapper


pinupgirlclothing

H&M

agentprovocateur



Jag är kär.

God morgon!
Vaknade pigg innan kl 8, men idag gick jag faktiskt upp! Så nu kanske jag slipper huvudvärken. Om drygt en timme ska jag bege mig hem till Anna-Karin, för lite solning och trevlans. Har aldrig varit hemma hos henne innan, så bli inte förvånade om jag går vilse. Haha.

Men till något heeelt annat. Var inne på MinBoudoir och hittade världens snyggaste playsuit med tillhörande kjol. Jag blev så kär så jag skyndade mig in på Sivletto, men till min förfäran hittade jag inte den. Någon som vet vart man kan inte hitta den? Vill haaaa!

Hur underbar är den inte!!!?




Water for Elephants.

God kväll!
Har precis kommit hem från bion, var och såg Water for Elephants med Fröken Sofia. Den var hur bra som helst! Det var så himla fin, sorglig och hemsk på samma gång. Man blev helt tagen av filmen och den var bra rakt igenom. Det var en väldigt vacker film, på alla möjliga sätt. Så om ni inte har sett den, skynda er och se den! Ni kommer inte bli besvikna.


Inspiration: 110427.


Wednesday diary.

God morgon allesammans!
Tänkte ta en skön sovmorgon, men vi två går inte riktigt ihop. Så när jag vaknade pigg vid åtta somnade jag om igen så nu har jag huvudvärk. Haha. Igår blev det för övrigt en trevlig shoppingrunda med Fia, ska visa sen vad jag köpte. Sen hann jag även med att ligga i solen en stund, himla skönt!

Idag ska jag nog bara plugga, och sola lite om vädret tillåter. Men först ska jag äta frukost, see ya later!

Micheline Pitt Art


Bra start på dagen.

God morgon, sunshines!
Idag är jag gladare ^^ För nu har jag precis gjort klart alla instuderingsfrågor och även klarat sista delprovet med alla rätt! Så nu känns det som att det går åt rätt håll i alla fall. Ska ha körlektion om ett litet tag, så jag hoppas att jag får boka in halkan och risketta nu. Sen ska jag och baby gå på stan en liten stund. Om det är massa sol sen ska jag unna mig att sola lite, har ju jobbat hela helgen.

Men nu måste jag äta frukost, är jätte hungrig! Ni får ha en superduper bra dag : )


Pissed.

Ikväll är jag irriterad! Irriterad för att jag inte kan beställa ett förbannat BankID så jag kan få efterbetalning från deklarationen. Irriterad att man inte kan göra instuderingsfrågorna mer än en gång per dag på körskolans hemsida. Irriterad för att jag har ätit för mycket påskgodis under helgen och känner mig helt svullen. Nej, usch! Tur att inte baby är hemma, haha. Har världens kortaste temprament, och slå om på en sekund. Haha, alltså sjukt irriterande. Får ta en dusch och lägga mig, så kanske jag vaknar på rätt sida!


Påskledigt.

Det har blivit påskledigt från bloggen nu! Men nya tag på måndag. Njut av helgen för tusan : )


Det är dags för fredagsmys.

Har en mysig hemmakväll med baby, hoppas ni har en lika bra fredag som jag! Ni kan ju passa på att lyssna på den här så länge! Tjingeling.


Sunny day.

God morgon sunshines!
Åh, vilket underbart väder det är idag! Så himla skönt. Tänkte minsann gå hem och hämta min bikini, och sätta mig ute och plugga sen. Det var jättevarmt igår med, men var inte hemma på hela dagen så det blev inget solande. På kvällen blev det årets första grillning och blåbärspaj, sååå gott! Invigde även min nya skor igår kväll, blev riktigt trött i benen ska jag tala om för er. Idag känns benen riktigt möra, så något gör ju skorna ^^

Men som sagt, ut i solen och plugga, är dagens planer. Får passa på, för sen jobbar jag lördag, söndag och måndag : )

En jul-cupcake i London i vintras!


Morgonstund har...disney, i mun.

Idag är jag ledig! Riktigt skönt, vaknade precis innan kl 9 så jag passade på att kolla på en film på Disney Channel. Haha, ja jag är 19. Provade de vit/blå EasyTone på Stadium igår, så ska in och köpa dem idag faktiskt. Men får går runt med den hemma ett tag, så att jag inte får ont i hälen av dem. Kul att man måste köpa skor efter sin häl... Sen ska jag och baby kolla på en lägenhet, hoppas den är fin ^^ Resten av dagen ska jag ägna åt plugg, har inte blivit jättemycket nu i veckan.

Have a nice day!


Into the mystic.

Två år. Två år, går väldigt snabbt. Men ändå en väldigt lång tid att inte finnas. Idag är det en sån dag, dagen för två år sedan. Den dagen jag satt i skolan, och helt plötsligt så rasade hela världen samman. En sån dag, för två år sedan. Den dagen du inte längre fanns. Den dagen som du försvann från våra liv. Jag såg upp till dig, du var en sån människa jag vill vara. Jag ville ju att du skulle lära mig att vara sån, men nu är det för sent. Det går inte en dag utan att jag tänker på den dagen du fanns, den dagen du försvann. Den värsta dagen i mitt liv. Så mycket jag ångrar att jag inte gjorde, sånt jag borde gjort. Jag saknar dig så himla mycket. Förstår du att du är saknad? Jag frågar mig fortfarande varför, fortfarande lika oförstående. Egentligen vill jag nog inte förstå, sanningen är för smärtsam. Sorgen är lika stor då som nu. Lika stor som för två år sedan. Allt kan förändras, men ändå så lite.  

Två år går väldigt snabbt, men är ändå en väldigt lång tid...


Hairdo.

God kväll!
Är hemkommen från jobbet och en mysig stund på Glassiären med Anna-Karin. Så nu är jag proppmätt ^^ Idag blev det en liten håruppsättning dagen till ära, tänkte passa på att visa den!


Wednesday diary.

Good morning.
Om en liten stund ska jag in till stan för körlektion. Efter det tänkte jag springa in på Stadium och prova skorna en snabbis, sen hem och äta och sen jobb 12-18. Så jag kommer inte vara hemma förrän ikväll, vilket betyder att det lär vara väldigt tomt här idag..

Alla ni som har lov och bara kan slappa idag, ha det så trevligt. Haha, alla ni andra också såklart ^^ Toddles <3

Me today.


Rosetter, transparent och vid en flod.

Ja, det blev ju som det alltid blir jag är på stan. Jag var ute efter ett par solglasögon. Men kom jag hem med det? Nej. Istället fyndade jag jättesöta underkläder och böcker på rean. Så jag kan ju passa på att tipsa om författaren som skrivit tre av böckerna, Paul Coelho. Om ni inte har läst Alkemisten, så gör det!! Hans böcker är himla fina.

99 kr för båda, Lindex

39 kr/st, sen upptäckte jag när jag skulle betala att det var 4 för 3. Det är ju alltid trevligt ^^




EasyTone.

Tjosan!
Ända sen jag såg reklamen för Reeboks nya EasyTone så har jag velat ha ett par! Haha, vill också ha en sån fin rumpa tänker jag varje gång jag ser den. Så nu tänker jag minsann ta saken i egna händer och köpa ett par i veckan. Var inne på Intersport idag och provade ett par svart och de var så sjuuukt sköna. Har även kikat på ett par vita inne på Stadium men har inte provat dem. Vet inte om det skiljer sig från modell till modell. Får nog prova den vita också, för jag tror nog att jag tycker de är snäppet snyggare. Vad tycker ni!?

 

 

Är det bara jag är knäpp eller hur gärna vill man inte ha en sån rumpa! Hahah.


Tisdag morgon.

Gooood morgon!
Ännu en dag då solen skiner, älskar't! Ska strax göra mig i ordning för det bär av in till stan om en dryg timma. Så vi får höras när jag är hemma sen, hinner inte skriva mycket mer nu ^^

Sitter med nyduschat hår : )


John Blund.

Efter många om och men, lyckades jag att fixa min klänning! Haha, mitt tålamod är ju inget man skryter om direkt. Nu är jag dunder trött och huvudvärken gör att jag knappt orkar ha ögonen öppna. Så ja, jag tänker minsann lägg mig nu. Ska in till stan en liten stund imorgon med, ska kolla om Lindex har ett par solisar som jag sett på Internet bl.a.

Imorgon blir det bättre med skrivande, har varit upptagen och jättetrött. Trevlig kombo ^^ Natti natti.


London <3

Strings 'n' Stripes

Hihih, nu har jag också det nya albumet! Mums.


Ny vecka, nya tag.

God morgon allesammans!
Solen skiner idag med, så himla skönt. Men idag vankas det körlektion, sen ska jag köpa lite tyg och smink. Efter det ska jag traska hem en stund faktiskt. Försöka mig på att fixa en klänning och även plugga lite. Har för övrigt inte alls mycket kvar på körteorin, men är ändå rädd att det inte ska sitta :/ Men får väl repetera allt som en galning sen, hehe.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt morgonté och så får ni ha en underbar måndag i solen!


Perfect red lips.

En anledning till att tjejer inte våga använda rött läppstift är att de inte vet hur man ska applicera för att det ska sitta. Att man är rädd att det ska kladda och komma på tänderna m.m. Även jag var sån innan. Men så hittade jag det perfekta läppstiftet och efter jag såg detta klippet så införskaffade jag mig en bergsäker bas. Så för att göra som jag, är det bara att följa videon. Jag använder samma märke och Mac är helt klart bäst när det kommer till läppar. Det klarar både kyssar, mat, dryck och det sitter fortfarande!

Så ett litet tips om ni vill få till de perfekta röda läpparna.

Läppstift: MAC Ruby Woo
Läppenna: MAC Cherry
Mac Prep + Prime

 


Sunday morning.

Då börjar även denna vecka lida mot sitt slut. Även vädret har skärpt sigi de senaste dagarna, så det har varit riktigt skönt ute. Som vanligt ska jag plugga idag, har inte mycket kvar alls nu. Tummen upp för det! Om jag inte är allt för lat, blir det nog en liten promenad i det fina vädret. Annars håller jag tummarna för en dejt ikväll, hehe. Baby skulle fundera på det xD

Världens finaste <3


Water for Elephants.

Åh, vill verkligen se den här! Så jag hoppas att min pojkvän bjuder ut mig på dejt imorgon ^^ hihi.

 


En magisk värld.

Då har man varit ute på en promenad i den varma solen, även hunnit med att plugga inne och ute. Så för tillfället vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är både nyduschad och mätt. Det får nog bli att plugga lite till sen. Ska inte till kusinen förrän vid sju, så det är ett tag till. Ska även sova där i natt, blir för sent att åka hem mitt i natten ^^ Sen blir det att åka direkt in till stan imorgon, baby och deras nya träningslokal ska ha invigning nämligen!

Nu ska jag ta mig en kopp té och fortsätta lyssna på Disney låtar, haha <3


Då var det fredag igen.

God morgon, gott folk!
Då var det äntligen fredag. Solen skiner för fullt så jag ska nog passa på att gå en runda sen. Annars blir det lite körteori innan jag ska bege mig bort till lillkusinen.

Börjar få lite shoppingabstinens, haha. Så längtar tills lönen kommer nästa vecka. Men ska faktiskt köpa lite olika tyger och ge mig på att sy de nya mönstrerna jag köpte i julas. Fin fina klänningar : )

Nej, nu får jag få fart på dagen. Ni får ha en underbar fredag!

Vill gå på en The Baseballs konsert snart!!


Ögonbryn.


En rubrik.

Har varit och handlat lite nu, det började bli lite tomt i kylskåpet ^^ Är sjukt hängig fortfarande, om inte värre. Finns tyvärr inte så mycket jag kan göra när jag får huvudvärk, vilket är riktigt drygt! Blir till att lägga sig direkt när jag kommit hem från jobbet ikväll. Ska vara barnvakt imorgon, så får hoppas att jag är piggare då. Annars blir det nog inte så lätt att hänga med i tempot på en 8-åring, hehe.

Men ska passa på att vila lite nu, I need it!

Inte min dag.

Då var det torsdag redan.
Skulle egentligen haft en körlektion idag på förmiddagen, men min lärare har gått och blivit sjuk. Men det var nog tur, för idag är jag inte på topp. Har börjat sova dåligt igen, vaknar flera gånger och sover väldigt oroligt. Så nu denna vecka har jag vaknat med huvudvärk och det är bland det värsta jag vet! Men ska jobba i eftermiddag, så får hoppas att den släpper lite iallafall.

Men nu ska jag dricka en stooor kopp té och tycka lite synd om mig, haha! Ni andra får ha en trevlig torsdag, så hörs vi om en stund.

Kul man kan ha i Photo Booth...


Dirty Dancing x2.

Ne, de regnfyllda molnen gör ju en bara deprimerad! Så nu tänker jag ha ett Dirty Dancing maraton, älskar både ettan och tvåan : )


Inspiration: 110413.

Dita von Teese, är enligt mig, en av de vackraste kvinnorna i världen. Hon är alltid så sjukt glamourös och elegant. Om man ändå kunde se ut såhär varje dag...


Någonstans långt borta.

Good morning.
Hade hoppats på att det skulle vara soligt idag så man kunde vara ute lite, men sån tur hade jag inte. Istället är det mulet och tråkigt. Kan inte det riktigt vårvädret komma snart!? Har precis ätit frukost så ska snart hoppa in i duschen. Har suttit hela morgonen och tänkt på hur mycket jag vill ut och resa nu! Till något varmt land eller till en storstad och bara shoppa järnet. Jag och baby pratade om att åka utomlands innan jag går på mitt sommarschema, men vi får väl se ^^

Vi hörs lite senare, ciao!

Några ställen jag vill åka till:

Grekland

Thailand

New York

London

Paris


Top five: Blogs.

Tänkte köra en top five till och denna gång blir det mina favoritbloggar. De jag tycker lite extra om och som är en inspirationskälla för mig. Vem vet, ni kanske hittar er en ny favoritblogg!

Först ut är Elsa Billgren. En underbart fin blogg och hon skriver även om mitt favoritplagg väldigt ofta, klänningar! Men även om resor till Paris och så har hon en alldeles egen varg. Ibland så tittar jag bara på bilderna, för de är alltid så himla fina.

 

Det här är Tifa Deleone och jag inspirerar verkligen mig att att köra fullt ut på min stil. Det går inte en dag utan att hon klär sig i vackra 50-tals klänningar, eller har fina håruppsättningar och röda läppar. Hon är dessutom burleskdansös, vilket jag tycker är galet häftigt. Så det är hit jag kikar in för att få mer inspiration.

 

Den är tjusiga donnan är Fluer de Guerre, som kommer från England. Även hon är en storinspirationskälla för när man går in på hennes blogg är det som att kliva rakt in i 40-talet. Även om det inte är just det årtalet jag är mest förtjust i så är det jätteroligt att se att hon verkligen är som en tjej från 40-talet.

 

Detta är en tjej från Frankrike och hon driver bloggen The cherry blossom girl. Den här tjejen skriver inte om vintage eller 50-talet. Men jag älskar Paris och hon visar verkligen i sin blogg allt det som gör att jag älskar det så mycket. Hennes bilder är så himla fina och det får en verkligen att vilja ta första planet till Paris. Hon klär sig också väldigt fint och om inte jag hade gillar 50-talet så mycket hade jag verkligen velat ha hennes garderob.

 

Sist ut har vi tjejen Sandra. Hennes blogg följer jag mer än gärna för att den är så charmig. Hon skriver på en roligt sätt och det är massa bilder och det är bara ett stor plus. Sen att hon precis har flyttat till New York gör att jag är så galet avundsjuk på denna brutta! Tror att hon är en sån som man aldrig har tråkigt med, för hon verkar jättegullig.


Dags för plugg.

Massagen var lika skön som vanligt, och ryggen hade faktiskt blivit lite bättre. Så får ta träningen på allvar så att jag inte sabbar min rygg totalt. Har precis ätit god mat från igår, massa frukter och smarrigt. Nu är jag fit for fight,  så nu står plugg på schemat!

Ni får ha en så rolig dag : )


Inspiration: 110412.

Då var det tisdag, vilket innebär att det är massage-dax för mig snart. Får hoppas att min rygg har blivit lite bättre, för nu har jag faktiskt börjat göra ryggövningar på kvällarna! Sen ska jag nog faktiskt ut och gå en runda, det var ett tag sen sist och solen skiner idag. Resten av dagen får jag nog tillbringa med teoriböckerna. Mer än så blir det nog inte idag, men vem vet.

tumblr


Perfekt måndag.

Då var kalaset, som egentligen inte skulle vara något kalas, över. Hade jättetrevligt, blev utklassad av min minsta kusin i vänd tia. Med en annan kusin skakade vi hand om att åka på en weekend till Paris efter sommaren. Så det har bara varit massa skoj! Nu är jag hemma hos baby igen, alltid lika mysigt : ) För övrigt vill jag tacka Anna-Karin, för att du gjorde jobbdagen helt jäkla underbar! Haha, du är så underbar!

Nu ska jag dricka en kopp té och imorgon ska jag äntligen få sova ut.

Älskar min underbara morfar <3



Sussa sött.

Nu ska jag minsann lägga mig. Blev inringd så ska jobba 8-14.30 imorgon, massa sjuka tydligen. Hade sett fram emot att få sova ut lite, men det får vänta till en annan dag ^^ I morgon blir det en roligt dag, så då gör inte jobb speciellt mycket. Mormor och morfar kommer förbi, var länge sen så det ska bli jätteroligt!

Men nu hör jag att sängen ropar på mig, så nu får jag rusa. Sleep tight.


Önskeoutfit: 110410

Såhär hade jag gärna gått klädd nu när solen börjar titta fram. Självklart med ett par stockings med söm. Funderar faktiskt på att köpa klänningen nästa månad. Har gått och suktat efter den ända sen jag var i Stockholm och butiksbiträdet på Pom Pom Parlour hade på sig den. Så läcker!


Honey, I'm home.

Då var man hemma igen! Det var riktigt varmt att cykla hem, solen gassade på. Tänker inte sitta här och dega mer, ska traska hem nu. Sen tänkte jag bara informera om att min ena visdomstand har börjat komma upp och det bådar inte gott! Heheh.

Uppe med tuppen, once more.

God morgon, god morgon!
Hade en mycket trevlig dag igår. Det gick fort på jobbet och det är alltid ett plus. Sen är ju kalas alltid lika roligt, hehe. Dock är jag inte lika pigg idag känner jag, är väl för att jag inte har något roligt inplanerat! Men snart bär det i alla fall av till jobbet på cykeln, solen är framme idag med nämligen ^^ Det blir faktiskt till att sova hemma ikväll, för imorgon fyller nämligen min far år. Så då ska det firas!

Nu ska jag dricka upp mitt té. Sen off to work! Ut i det fina vädret, alla ni som är lediga ; )


En dröm.

Jag har nog en dröm om vad jag faktiskt vill göra i framtiden. Jag säger hela tiden att jag inte vet, men just den drömmen poppar alltid upp i huvudet igen. Min dröm är att få öppna en egen vintagebutik. Jag har planerat ut hur det ska se ut inuti flera gånger, det är en så klar bild på min näthinna. Butiken ska ha gammalt trägolv och vita väggar. En liten soffa längs ena väggen där man kan vila fötterna och skåda de vackra klänningarna. Jag kan verkligen se mig själv sitta i den soffan, efter butiken har stängt, lyssna på musik från en LP-spelare och bara njuta. Jag vill vara i mitten av massa vackra gamla klänningar, skira tyger, perfekt figursydda. De allra finaste klänningarna ska få hänga på väggen. Klänningar är inte bara ett plagg, det är så mycket mer, det är som en sorts konst. När andra suktar efter det senaste modet, så suktar jag efter det gamla. Allt var så mycket kvinnligare förr, och vem vill inte vara kvinnlig? Jag vill vara del i en värld full med markerade midjor, röda läppar, stockings och hår i vackra skapelser. För att nå dit, så måste jag följa min dröm.

För en dag i framtiden, då ska jag äga min alldeles egna vintagebutik.

Sunny day.

Good morning, sunshines!
Självklart ska det vara blå himmel och strålande sol just den dagen jag jobbar! Sån jäkla otur,  men får hoppas det är lika fint efter jag slutat imorgon. Efter jobbet blir det nämligen kalas för hela slanten! Jespers mosters man fyller år, så det ska ju firas. Sen blir det upp tidigt imorgon med, men det gör inte så mycket ^^

Men ni får ha en underbar lördag ute i solen, så hörs vi helt enkelt imorgon igen!

Min stora bebis sussar fortfarande ^^


Born this way.


Puh.

Det är ett rent helvete att göra pin curls när man har tjockt hår! Det tar mer än en timme för mig. Det är hur mycket som helst och man kan undra hur allt får plats xD Jag tycker om det annars, men när man ska locka det eller likandet så är det inte att leka med..


Thank God, it's Friday.

Guten morgen!
Idag är det både dimmigt och mulet så att gå ut lockar inte speciellt mycket idag. Men eftersom jag fick avbryta mitt pluggande igår så passar det bra med en innedag med plugg. Hade för övrigt en jättemysigt kväll med fisen igår, och filmen var superbra! Riktigt roligt och jag satt och skrattade nästan hela tiden ^^ Vi åt även på Waynes och pratade i massa. Till ikväll har jag hyrt film, så det blir en slapp hemmakväll. Börjar jobba kl 8 imorgon, så det blir nog bäst så.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag faktiskt sätta upp mitt hår i pin curls. Seeeen blir det plugg!


Just go with it.

Hade glömt hur jobbigt det är att simma, haha! Är helt slut i benen, crazy. Satt och gjorde instuderingsuppgifter för körteori nu. Men ne ne, helt plötsligt laggar hela sidan och sen när jag loggar ut så kommer jag inte in igen. Och nu laddar inte sidan överhuvudtaget. Bra när man försöker plugga! Får hoppas att det löser sig snart.

Men till roliga saker! Baby skulle på möte ikväll så jag skulle suttit hemma här i min ensamhet. Men icke! Jag och Fia Pia ska på bio, vi ska kolla på Min låtsas fru. Har velat se den jättelänge, så såg jag av ren slump att den börjat gå här nu : )


Prickigt, all over the place.

God morgon lovers!
Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstrena, hur underbart är inte det? Men det blir ingen slappdag för det. Om en timme ska jag till körskolan och ha körlektion, och efter det tänkte jag faktiskt gå och simma. Tävlingssimmade när jag var yngre så det är något jag tycker är roligt. Efter det bär det av hem för lunch och sen är det möte på jobbet. Vet inte hur länge det håller på men jag tänkte iallafall gå hem när det är slut, man måste passa på!

Tänkte visa mina nya lakan jag köpte i veckan, så söta! Det blev alltså helprickigt när jag skulle sova igår ^^

Älskar prickigt! Nattlinnet är från Primark i London.


Tack och adjö för idag, tänk vad tiden gick fort..

Åh, detta var nästan lite sorgligt. Sista lindy hop lektionen för denna termin, jag som vill daaaansa! Längtar redan till fortsättarkursen i höst. Så i sommar ska jag öva öva öva på min charleston. Det ska banne mig sitta som berget! Har haft jätteroligt under denna kursen och instruktörerna har varit fantastiska. Om det inte hade varit för dem så hade jag gett upp för länge sen. Men detta är verkligen något jag vill fortsätta med : )


Daisy Dapper.

Varje gång jag är inne på Daisy Dapper får jag sån shoppingabstinens! Lika tjurig blir jag varje gång för det är lite lite för dyrt. Måste planera mina köp bättre, så att jag faktiskt köper det jag verkligen vill ha. Som t.ex dessa vackra ting!


Diana Dors.

Diana Dors var Englands svar på Marilyn Monroe. Hon var Englands första sexsymbol och ett blont bombnedslag.



Daydreamer.

Det var inga goda nyheter för mig efter massagen. Tydligen, ska man inte har så pass mycket knutor i min ålder som jag har. Då jag svankar mycket, har jag extra mycket spänningar där och det var verkligen inte bra. Usch, sånt vill man ju inte höra! Så det är bara att sätta igång med träningen och försöka bygga upp min lilla rygg.

Nog om tråkigheter! Har pluggat körteori hela eftermiddagen, så nu blir det en lite fikapaus.

tumblr


Dags för avkoppling.

Good morning, babycakes!
Började dagen med en varm dusch, riktigt skönt och uppiggande! Nu sitter jag och blänger på dimman som är ute idag, varför kan det inte bara vara sol? Får hoppas det spricker upp snart, så man kan börja använda ballerina och pumps utan att frysa.

Men nu blir det lite frukost och sen bär det av till en avkopplande massage! Min rygg skriker efter det, så det är välbehövligt! Ni får ha en så mysig dag, så hörs vi lite senare : )

myvintagevogue.com


Rainy day.

Utanför fönstret smattrar regnet, grått och tråkigt. Skulle egentligen övningskört med mamsen ikväll, men är alldeles för trött. Det har blivit en del teoripluggande idag ändå innan jag helt säckade ihop, så det var ju bra! Hoppas att jag är piggare imorgon, för då blir det massage, teori, förhoppningsvis lite körning och sen på kvällen dans. Så det blir en bra dag.

Nu blir det middag, torsk och potäter! Sen vankas det Desperate Housewives ikväll :)

myvintagevogue.com


The right way.


En önskan.

Om jag fick önska mig vad jag ville inom kläder och liknande, så är mitt svar klokrent! Då skulle jag önska mig Elsa Billgrens garderob. Hennes klänningar, wow alltså, jag älskar dem. Pastellfärger, galna färger, rutigt, prickigt, ja hon har allt! Det som gör att jag älskar dem ännu mer är ju att nästan alla är vintage. Jag har aldrig haft turen att hitta fina vintageklänningar när jag varit i olika storstäder och letat. För här i Karlskrona finns det inga vintagebutiker. Vi har några second-hand butiker, men jag anser inte att 90-tals kläder är något att hänga i granen. Jag har mina mormors vackra klänningar från 50-60-talet och det är jag så otroligt tacksam för. Så eftersom min  vintagesamling inte är speciellt stor, så hade jag önskat mig Elsas vackra klänningar!

Titta bara, hur kan man inte älska dessa!?


Börjar dagen med lite väskjakt.

God morgon honey!
Ska snart bege mig till jobbet, sitter och dricker té och kollar runt på väskor. Jag har letat ett bra tag efter en lite större handväska, för jag har bara små och då måste jag alltid ha med mig en extra kasse med saker. Irriterande är det! Men så slog det mig att jag aldrig har varit inne på Modekungen, och vad hittade jag inte där!? En jättesnygg väska, det är riktigt läder så den kostar 1299 kr. Sen är frågan, vilken färg? Alla är så fina ^^

Mums.




Black Nikita.

God eftermiddag!
Högskoleprovet gick helt okej, dock får man vänta fyra veckor innan svar... Idag har jag iallafall jobbat, blev till att stiga upp tiiiidigt. Samma visa imorgon. Så just nu är jag helt slut i kroppen, har gått runt och spänt mig hela dagen. Men det är inget att klaga över, istället ska jag bege mig hemmåt strax. Baby är på hockey ikväll så det blir middag med familjen för min del.

Skulle verkligen vilja ha dessa cat eyed-glasses från Tom Ford, så sjukt läckra!

http://www.thecherryblossomgirl.com/


Tillbaka i skolbänken.

Högskoleprovet idag, wish me good luck!

RSS 2.0