Good morning.

I dag blev det ingen sovmorgon, kom på att jag hade bokat körlektion kl 9.30 ^^ Men det är bara skönt att komma upp! Ska försöka tvinga med baby till stranden sen, vill verkligen sola och bada. Vi får väl se på vilket humör han är på idag. Förövrigt har jag en himla träningsvärk i benen idag, haha! Jag använder ju också Easytones när jag är ute och går, så det blir lite extra jobbigt. Men nog gör dem sitt jobb alltid.

Nu blir det frukost och sen bär det av in till stan, xx.


Suspicious minds.

God kväll.
Efter jobbet hade jag bestämt mig för att gå hem. Det var nog det dummaste jag gjort på länge. 50 min promenad i gassande sol, inte så smart. Haha, jag var så varm och trött när jag kom hem så jag nästan däckade! Men nu har jag testat på det, och lär inte göra om det i den här värmen. Annars är det ju en lagom runda. Det får helt enkelt bli cyklen hedanefter.

Gick på stan en liten stund medan baby tränade innan. Var på jeansjakt, men min storlek var slut i dem jag ville ha, buhu. Sen köpte jag lite middag, så nu har vi precis suttit på balkongen och ätit. Himla mysigt, hade inte klarat mig utan en balkong!

Nu ska jag läsa lite teori och sen blir det nog en film, tror jag minsann. Imorgon vankas det körlektion och sen hoppas jag att det blir att ligga och sola resten av dagen!

Xx.



Topshop.

Hade så gärna haft Topshop i närheten, kolla bara på allt detta!?


Wednesday diary.

Goder morgon!
Det blev en liten sovmorgon idag, för jag börjar inte förrän kl 11. Jobbar bara till kl 15, så sen blir det hem och städa och läsa teori. Har inte så mycket att tillägga för tillfället, ska fortsätta äta mina mackor ^^

Ha en himla bra onsdag! Xx

En sånhär stickat kofta hade jag gärna haft : )


Lilla Kalle, älgar och traktorer.

God kväll, cupcakes!
Har som sagt varit på halkan i dag och det gick faktiskt himla bra. Känns skönt att kunna bocka av den på listan. När jag kom hem väntade även brev från Trafikverket, så nu har jag även fått tid för min uppkörning. Det känns rätt sjukt att jag har kommit så långt, det ska bli otroligt skönt när allt är över. Det kommer bli en milstolpe i mitt liv!

Nu ska jag lägga mig, kan tala om att jag är helt slut efter den här dagen. Suttit och varit nervös och spännt sig, helt tung i huvudet nu. Vi hörs helt enkelt imorgon, sov så sött. Xx


Fräknar och röda kinder.

Fräknarna har kommit tillbaka och bränt mig i ansiktet har jag också gjort. Men vad tusan, så himla härligt med soool! Nu ska jag kolla lite på tv, sen blir det dusch och läggdags. Imorgon ska jag iväg på halkan, nervositeten har inte kommit än så det känns bra. Men det ska nog gå vägen ^^

Trevlig kväll på er!

Tur att det inte syns så mkt på bilden ^^ hehe


800 grader.

Det blev inte till att gå bort till stranden, som den eländige latmask jag är ; ) Tog bussen hem till Hästö istället och har legat här och solat! Det är så sjukt varmt så man nästan spricker. Nu får det bli en paus i källaren, det är skönt och svalt här. Hade gärna gått ner till vattnet och tagit ett dopp. Men lillebror dissade mig så nu måste jag "vakta" huset medans det är några som kaklar och har sig utanför. Tydligen måste även sådana gå på toa ibland xD

Aomen, snart ut i solen igen! Xx

En kall drink hade inte suttit fel!


Sola på parkeringen?

God morgon!
I dag är jag ledig och det är hur fint väder som helst. Men jag har ett litet problem. Hur gör man om man vill ut och sola när man bor i lägenhet? Känns ju lite off att vandra bort till stranden helt själv och ligga där, kan jag tycka. Baby jobbar ju, så jag får underhålla mig själv idag. Ja, klockan är bara halv elva och jag är redan uttråkad. Hur ska detta gå!?

Vi får väl se vad jag hittar på! Vad har ni för roliga planer idag? Xx

Boooring.


Snurrigt värre.

God morgon, sötnosar!
Då var det dags för att jobba igen. Jobbar till halv tre, sen drar jag och min kusin Hanna ut i skogen och håller på folket på Mörtan. Ska bli himla roligt, och om väderprognosen stämmer ska det bli fint väder också ^^ Ska försöka vara duktig idag och mobilblogga lite istället, för kommer inte hem förrän ikväll.

Men men, hoppas ni får en himla bra söndag, för det ska jag ha! Xx

I dag blev det snurrar i håret, kände att det var dags för det igen.


Vilodag.

Hej hopp!
Idag tar jag en datorfri dag, hade himla roligt igår men man är ju lite trött nu. Så det blir perfekt med lite marknadsgodis och en film! Hoppas alla fick en fin midsommar, så hörs vi imorgon. Xx

Blev inga bilder igår, så det får bli några från förra året istället : )


Grattis i en påse, Emma.

Jahapp, då har man förstört mobilen! Hade den i jackfickan och klämde den i bildörren, halva skärmen sprack. Jäkla skit säger jag bara...


Påväg hem nu! Inte alls långt att gå från ...

mms_img53047 (MMS)

Påväg hem nu! Inte alls långt att gå från stan nu när vi flyttat. Men det hade gärna fått sluta blåsa ^^ passade på att shoppa lite på hemtex för presentkortet vi fick där. Har en liten bit kvar så vi hörs om en stund!


Lite ledigt sådär.

God morgon!
Förlåt, för den urkassa uppdateringen. Men det blir lätt så när man har besök och även jobbar. Nu är jag ledig fram till söndag, ska bli skönt med lite ledighet! Synd bara att vädret inte är bätre, men men. Om en stund ska jag in och ha körlektion, sen blir det nog en liten runda på lövmarknaden.

Vi hörs helt enkelt när jag är hemma igen, blir runt lunch någon gång : ) Ni får ha en himla bra dag!


Life as we know it.

Jag och Frida såg precis Life as we know it. Himla gullig kärleksfilm, så den borde ni se!


Busy.

Hej hopp!
Känner att jag inte kommer sitta här något speciellt idag. Behöver vara social med våran gäst! Så vi hörs helt enkelt imorgon.

Adios!

Tisdag.

God morgon, sweethearts!
Då var det snart dags för jobb igen, med det lär gå fort för det är inte så långt pass. Lägligt till jag kommer hem är Frida redan här, så vi får se vad vi hittar på idag! Förresten, är det bara jag som tycker att det verkligen inte känns som att det är midsommar till helgen? Sommar känns det ju inte som i alla fall...

Nu är det frukost och göra mig iordning som gäller. Hoppas ni får en mysig tisdag!

Vill kunna gå med bara ben! Var har värmen tagit vägen?


Det var allt för idag.

Då vart jag hemma från jobbet igen! Det var väldigt mycket folk, men med tanke på vilken huvudvärk jag haft i dag så gick det faktiskt rätt fort. Men nu ska jag ta ett bad, varva ner mig och sen lägga mig vettigt i dag. Känner att jag behöver ta igen på lite sömn, och sen måste jag ju vara pigg när Frida kommer ^^

Så jag säger faktiskt god natt nu, så skriver jag mer imorgon <3


Off to work.


Monday morning.

God morgon!
Då vart det första dagen på sommarschemat, så jag jobbar kväll i dag. Ska försöka hinna med en runda in till stan också. Men imorgon är det en extra trevlig dag, för då kommer min vän Frida från Stockholm hit. Ska bli himla roligt att träffa henne igen!

Nu ska jag fortsätta dricka té och slappa en liten stund till. Hörs senare!

Jag, Frida, Nathalie och Johanna för några somrar sen.


Just give me a really big closet.

Äter jordgubbar med grädde och kollar på massa Sex and the City avsnitt. Perfekt när man inte är på toppenhumör! Nu ska jag fortsätta min kväll i soffan.

Nog världens bästa serie.


Take me far away.

Längtar att få ligga på en strand, far far away.


Loppisfynd.

Efter vi kom hem från loppis la jag och kollade på en film. Är lite småtrött idag, efter den långa dagen igår. Men visst blev det lite loppsfynd minsann. Jag och baby kom även på att jag är en burktjej, jag älskar gamla burkar och använder dem gärna till smycken och hårdoningar.

Allt kostade bara några guld mynt styck. Himla fint.


Sunday diary.

God morgon, gott folk!
Hade en trevlig kväll igår, även om vädret inte var på vår sida. Men det blev grillning och brännboll och sånt trevlans. Om en liten stund ska jag och baby åka till loppisen i Ronneby. Första gången jag var där så sålde jag ju bara grejer, så jag får passa på nu när jag äntligen är ledig en söndag ^^ I morgon börjar i alla fall sommarschemat så då blir det jobb på allvar.

Får ta och väcka min karln nu, och göra mig i ordning. Ha en himla bra söndag!

Vill ut och reeeeesa! Underbara London med Fia i vintras <3


Sommarfest.

I'm out.


Mamma är en fototjuv.

God dagens!
I dag vankas det sommarfest med babys karateklubb. Dock är det ingen sol, och det är säkerligen inte varmt heller. Men det blir nog trevligt ändå ^^

I går var min fina släkt här på lite inflyttningsfika. Fick massa fina och bra grejer, möbler till balkongen och strykjärn m.m! Det var jätteroligt att ha dem här, men det kändes ju lite konstigt. Allt var helt plötsligt omvänt, men det är väl såhär det är att vara vuxen! Inte nog med det, så upptäckte jag precis att mamma har knyckt fotot på henne som jag har vid min dator. I går sa hon att jag absolut inte fick ha sådana foton på henne framme, men jag trodde aldrig att hon skulle gå såhär långt!! Ett oskyldigt foto... Så det blir fotojakt i helgen xD haha.

Nu får jag väl ta och göra mig i ordning. Så får vi höras ikväll, xx.

Where is it!?


House of gold.

Mysig musik, när man städar.


Thank God, it's Friday.

God morgon, alla finisar!
Då var det äntligen fredag. Men i dag ska det städas, strykas och bakas, måste ju vara fint när släkten kommer. Så det blir att äta frukost och sätta igång, har aldrig varit ett fan av att stressa ^^

Hoppas ni får en himla bra fredag, så hörs vi lite senare!


Good night.

"Let's fly away together, my sweet love
To that place we always dreamed of
Our tears and suffering left in the past
To rejoice in a love forever to last
Come be with me, my turtle dove

So many years spent in agony and pain,
searching for love and indeed not in vain.
Be my forever sunshine, my angel of love
Let's fly away....

So unexpectedly the sun started shining
when you walked into my life, smiling...
You broke through my walls and won me
Swept me off my feet and made me see
you truly love me and left my heart singing
Let's fly away.... "

Alots of dots.

Medan jag plockar in kläder i garderoben, stryker och lagar lite knappar, kan man ju drömma om klänningar som denna. Hur fin!?

pinupgirlclothing


En önskan.

En liten "dröm" jag har är att få spendera min och babys 4 års dag i New York. Höst i New York, kan det bli mer underbart? Men nu är det nog inte så aktuellt längre då vi precis har flyttat. Men jag kommer inte tappa hoppet, kommer håller alla fingrar och tår jag har hela sommaren. Så får vi hoppas att min önskan går i uppfyllelse.

Vad säger du baby? <3


Inspiration: 110616.

tumblr


Hemmafru.

Nu har Iza åkt hem igen. Har plockat lite här hemma, lite jobbigt nu i början när man inte riktigt vet var man vill ha allt. Men det kommer nog bli bra, tids nog ^^ Om lite mer än en timme bär det av till jobbet, blir ett litet kvällspass i dag. Ska se om jag hinner börja stryka mina klänning i kväll, vill få in så mycket kläder som möjligt tills i morgon.

Nu får jag sluta babbla och börja fixa!

Världens bästa kväll <3


Finbesök.

Iza är här nu, så vi hörs senare!

My heart skips a beat.

Nu ska jag lägga mig och sova, blir alltid så trött när jag har kollat på film på kvällen ^^ Men i morgon kommer Iza hit och då ska vi ha massa skoj! Sen blir det jobb på kvällen. Mellan allt så måste jag hinna städa och plocka undan här. Min familj kommer hit på fredag, och då måste det ju se lite fint ut, bland alla kartonger och grejer..

Sleep tight, babycakes!


I capture the castle.

Har kollat på I capture the castle ikväll. En riktigt bra film som utspelar sig på 30-talet. Den handlar om olycklig kärlek och hur fel det kan bli ibland.


Tävling: Juicy Couture.

Jag vart en klassisk Juicy Couture skönhet. Därför? Ja, det är enkelt. Jag älskar att klä mig i det klassiska 50-tals modet, men ofta blir det ju en nypa nytt i det också. Varför ska man se ut som alla andra, när man kan se ut som sig själv? När det kommer till att sitta i Paris i ett eget Mari Antoinette-inspirerande penthouse, är ju som att dö och komma till himlen. Dock hade jag bytt ut mandelbiskvierna mot macarons, både söta och smaskiga! Tuberos, fick jag googla, men det vart ju en himla fin blomma. Så det passar himla bra det med, men jag tycker att "Vit dröm" passar bättre. Eller något annat gulligt. Sist men inte minst, drottning-grejen. Nej nej, inte här. Jag är ju en prinsessa, med min stiliga riddare!

 

Ni har säkert listat ut att detta är en tävling med ett underbart pris! HÄR kan du också vara med.


Chocolat.

En av mina absoluta favorit filmer. Den är så himla bra och fin. Men man får även sig en tankeställare över hur fördomsfulla människor kan vara. Sen är det filmen där jag tycker att Johnny Depp är som snyggaste, men det är ju en helt annan femma ; )

Det sjuka är att den inte finns att köpa i Sverige, what's up with that!?


Etzy: 110615.

goldie mary jane

easy poetry party dress

morning bell dress

jubilee party dress

alligator peeptoe


Not a good day.

God morgon!
I dag är jag inte allt för pigg, min hals känns tjock och har sovit lite dåligt. Så det blir att bunkra upp med massa té i dag! Baby står och viker tvätt här bredvid och jag har upptäckt att han fortfarande (rensade bland hans kläder för ett år sedan) har massa gamla fula kläder från typ högstadiet xD Men det blir att ta det lite lugnt i dag, blir lunch med hans mormor och moster sen.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt té och tycka lite synd om mig ^^ Hade bra! Xx


Dags för kalas.

Då bär det av på släktkalas! Hörs ikväll, xx.


Auf Wiedersehen.

Nu drar jag till staden!


Tisdag morgon.

Guten Morgen!
Snart bär det av till stan och träffa Iza. Det blir en lång mysfika, för vädret är inte så roligt i dag. Måste sätta igång att repetera körteorin också, så man inte tappar en massa nu.

Nu ska jag göra mig i ordning och lite så. Ha en braooo dag!


Nattelinatt.

Hade tänkt att passa på att blogga lite i kväll, men blev lite trött helt plötsligt ^^ Får bli att göra sig i ordning nu och lägga sig. Sov så sött, alla söta ni!



Blue Suede Shoes

God kväll!
Då vart man hemma från jobbet, och jag är blixterpigg!? Men blev nog det för min finaste vän ringde och då blev jag himla glad. I morgon får jag träffa henne också så då blir jag nog änne gladare ^^ Det är himla tråkigt att hon har flyttat, ska nog kidnappa hem henne igen (mohahaha). Det postitiva med att ha flyttat själva nu är att vi inte har våra datorer på samma ställe, så nu kan jag lyssna på så mycket 50-tals musik som jag bara orkar! Nackdelen är väl dock att vi inte har datorerna i samma rum, för det är där vi tillbringar kvällarna mycket. Så det blir lite ensam här i min lilla hörna i vardagsrummet. Ska minsann sätta upp lite regler, annars får jag nog aldrig se min karl igen xD

Nu blir det att dricka té och lyssna på mysig musik. Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Elvis musik OCH Elvis kopp, kan det bli bättre!?


Monday morning.

Gooood morgon!
Det gick ju hur bra som helst att sova här. Nya ljud och så är det ju, men inget som stör. Så vi kommer nog få det bra här : ) Nu blir det frukost och sen får jag se lite vad jag gör innan jag far till jobbet. I dag är det 14.30-21 som gäller.

Men nu ska jag morgonmysa så hörs vi lite senare, xx.

Det går bra nu!


New home.

Första natten i nya lägenheten, får vi hoppas att vi sover gott ^^ Natti.


Retro nails.

Jag har börjat ge upp hoppet om mina förbaskade naglar. Vill så gärna ha långa naglar, men det går åt skogen varje gång. Funderar på om man ska testa att göra akrylnaglar på salong. Helst ska de ju se hur såhär!


Sunday diary.

God morgon allesammans!
Då vart man uppe med tuppen för att jobba. Är ett kort pass som gäller i dag så det är ju tur att det är söndag ^^ Hann aldrig skriva mer i fredag, blev lite stressigt där. Men hade väldigt trevligt hos Hanna och det var kul ute också. I går var man ju inte jättepigg så det blev att plocka upp lite grejer i lägenheten bara och sen grillning hos Jespers moster.

I dag blir det till att packa alla kläder och om Jesper får som han vill så kommer vi nog att sova i nya lägenheten i natt. Men nu måste jag borsta tänderna och sen bär det av till jobbet. Ni andra får ha en skön ledig dag, xx.


Studentfirande.

Då var det redan fredag, vilket betyder studentfirande för min lilla kusin! Ska bli himla roligt, följer även med ut ikväll. Så då får Ronneby-borna visa vad dem går för, hehe. Men innan dess måste jag fixa håret, sminka mig och en massa ^^ Så vi hörs helt enkelt lite senare, för nu har jag inte tid att sitta här.

Och grattis till alla er andra som tar studenten : )

Tänk hur snabbt ett år kan gå...


Nytt hos Daisy Dapper.

Det har kommit in en del nytt på Daisy Dapper, här är mina sommarfavoriter!


Världens finaste bil på maxiparkeringen! Å...

mms_img49609 (MMS)

Världens finaste bil på maxiparkeringen! Åååh.


Inspiration: Sommaren till ära.

tumblr


Rockabilly Madness.

Good morning!
Det blev en skön sovmorgon idag, man behöver det ibland ^^ Baby stack precis på jobbintervju så lyssnar på Elvis och dricker té. Det är så det ska vara på morgonen ; ) haha. Om ett tag bär det av till Ikea i Kalmar, behöver införskaffa en sängram och lite sånt. Fia följer med så det ska bli himla skoj!

Fick förövrigt godkänt på sista slutprovet i teori, igår!! Så himla skönt att inte behöva göra fler prov, men nu ska det repeteras som bara den! Nu ska jag fortsätta mysa och sen blir det till att göra sig i ordning. Vi hörs innan jag åker : )

Strandlinnet med elefanter som jag fick av min fina moster är perfekt att sova i nu i den här värmen!


Done, and done!

God dagens!
Jag längtar tills jag har en dag då jag är helt ledig och bara kan steka i solen! Man blir så sugen när man gå runt och svettas istället. Men då var riskettan avklarade, var inte alls så tråkigt som jag hade väntat mig. Men det beror kanske på vilka människor som är där och så. Men men, satt kvar en stund och gjorde klart mina sista repetitionsprov också. Så nu är det bara det sista slutprovet som är kvar, sen är minsann all teori klar!! Sen gick jag runt lite på stan, köpte ett nytt rött nagellack. Nu på eftermiddagen blev det lunch med babys mormor och hans lilla kusin. Sötnöt! O om en stund ska jag träffa mamsen min. Jupp jupp.

Nu ska jag hämta massa vatten, den är vaaaaarmt ^^

Ps; Idag vankas det bal för min fina kusin, hon kommer vara så vacker den tösen! <3

Moi.


Tuesday diary.

God morgon, gott folk!
Idag vankas det riskettan. Folk har ju verkligen öst på med positivt om detta! Not... Men det måste göra, sen är det inte mö kvar : ) Sen ska jag kolla runt lite på koppar och glas, till nya lägenheten. Hoppas det blir att träffa Fia också!

Nu hinner jag inte skriva mer, måste äta upp och bege mig till stan. Ha en bra tisdag, xx.


Honey, I'm home.

God eftermiddag!
Nu är jag äntligen hemma. Är helt slut i huvudet! Vi har flyttat grejer och handlat, sånt roligt. Baby tvingade mig att lyfta stora hyllor och mina armar är som spagetti nu.. Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt och äta mat. Ska upp tidigt imorgon också, för då ska jag minsann på riskettan : ) Sen blir det förhoppningsvis att träffa Fia, var allt för längesedan!

Men nu måste jag äta något, är vrååålhungrig ^^


Run the world.

God morgon.
Förlåt, kasst jag vet! Har till och med fått skäll att jag inte har bloggat som jag ska. Men har varit sjuk och jobbat i helgen, så har knappt suttit vid datorn. Ska bara jobba till halv tre, sen blir det lite roligare här : ) Kan ju berätta att jag och baby har blivit med lägenhet, så det lär ju bli en del bilder därifrån! Mer om det sen.

Nu måste jag borsta tänderna och bege mig till jobbet, vi hörs när jag slutat! Xx

Beyoncés nya låt är riktigt bra!


The Notebook.

Kanske den finaste filmen som finns.


Hundra år.

Internet spökar idag, återkommer när det inte tar hundra år att ladda en sida. Xx

Not my day.

God morgon!
Mår allt annat än bra idag, hela kroppen värker! Håller väl på att bli sjuk eller något. Blir nog att ligga och kolla på film, tråkigt värre. Vi hörs lite senare, för nu orkar jag inte sitta här längre.

Hoppas ni får en bra dag iallafall!


RSS 2.0