Mainstream och modeinriktad.

Sitter här i ett mörkt rum och dricker té. Pojken sover så vill inte tända och väcka honom, hehe. Msnar med min kära vän Izabelle för att underhålla mig, men hon har så konstiga ord för sig så det är lite svårt att förstå henne. Men resten av dagen kommer fortsätta med lugn, sen vid fyra ska jag in och jobba ett kort jobbpass. Skönt när man är lagom taggad inför att jobba : )

PS; Mainstream betyder när man kläder sig som alla andra, typ "vanligt". Japp, då är man ett ord riktigare ^^

Moi, på julafton.


Libertango.

Jobbdagen gick förvånadsvärt fort, även om jag var lite trött. Firar nu in den lediga dagen med The Puppini Sisters och en god kopp té. Håller tummarna för att det blev en runda på stan imorgon, behöver nämligen byta lite saker och så från julen. Får se om det blir ensam eller med någon lite fillur, men behöver få det gjort iaf. Men nu ska jag nog bege mig till sängen alldeles strax, blir så sjukt uttråkad av att sitta vid datorn på kvällen.

Sov gott, min små chokladpuddingar.

Okej, jag ser ut som en kombo mellan ett barn och en tant. Lovely!


Morgonstund, har risgrynsgröt i mun.

God förmiddag.
Ja men visst, det blev en hel nattssömn och sovmorgon till kl TIO! Ni hörde rätt, kl 10! Morgonen till ära åt jag risgrynsgröt, som jag inte har ätit under hela julen. Så det var dags för det kände jag. Om en stund bär det av till jobbet, har bara "sköna" tider denna vecka så det går fort. Sen imorgon vankas det leeedig dag, får se till att planera något roligt.

/Nu ska jag torka mitt hår och göra mig i ordning.

Nytvättat hår.


Nostalgi, the good kind.

Har precis kollat på Tjenare Kungen, denna frusna kväll. Jäkligt fin film som jag totalt hade glömt bort. Nostalgi är alltid bra. Eller ja, den bra sorten då. Kommer ihåg att jag ville klä mig som Millan och lära mig spela trummor. Det enda vi har gemensamt nu är väl prickarna och de röda läpparna. Men coola är de fortfarande. Nu är sängen väldigt lockande, sovmorgonen som väntar är ännu lockande. Fördelen med att börja jobba på eftermiddagen. Så inatt, satsar vi på en hel nattssömn. Återkommer imorgon om jag lyckas med det. Sleep tight.

Vackraste..


RSS 2.0