Take me back.

Jag längtar tillbaka till London! Älskar den staden, helt underbar. Allt är så himla vackert och mysigt och mycket påminner om förr i tiden. Hur härligt är det inte att kunna gå på musikaler, sitta på mysbelysta krogar som är taget direkt från 30-talet, när man vill? Shoppingen är helt otrolig också! Den enda nackdelen är väl maten, de är ju inte så himla hälsosamma där borta. Hoppas verkligen det blir en resa till i vår!!

Take me back!

Välkommen hem.

Mitt pärlhalsband har varit mystiskt borta i flera månader. Jag skyllde såklart på baby, men han kontrade med att han hade letat ööööverallt. Idag beslöt det sig för att komma fram igen. Vart låg det? Jo, i Jespers träningsbag. Jag börjar tvivla starkt på hans letaförmåga...

Välkommen hem <3


862 sidor om Marilyn Monroe.

Var som sagt på rean på jobbet igår. Hittade inga böcker direkt, men precis när vi skulle gå skymtade jag boken Blonde. Hade tänkt beställa den men nu fick jag ju den super billigt. Har filmen som är baserad på boken, så boken kommer säkert vara mycket bättre! Boken är nästan 1000 sidor, så det är bara att sätta igång ^^ Sen blev det två expansionspaket till Sims 3.



Cry baby.

Kolla in den här snygga tröjan från D&G, men ett linne för över 1000 kr känns liiite dyrt.. Funderar på att köpa ett linne och printa ut ett snyggt tryck själv, mycket billigare och så blir det unikt : )


Every baby needs a da-da-daddy.

Ännu en ledig dag, så himla skönt! Snön är tillbaka, men bara i en liten mängd så det gör väl inte jättemycket. Idag ska jag kolla in bokrean på jobbet, hoppas även på en tillökning till min Sims 3 samling, hehe. Senare ikväll blir det Lindy Hop för hela slanten, ska bli skönt att röra lite på sig! Fast det är rätt lockande att ta en promenad idag också, det är strålande sol. Så man får väl passa på.

Vill ha vår!


London.

Köpte ett nytt lack igår, London heter det. Så passade på att fixa naglarna idag, man känner sig alltid fräschare med fina naglar! Plus att namnet är perfekt, älskar den staden ^^


70's

Letar febrilt efter ett par utsvängda 70-tals jeans. Var i stan igår och kollade igenom alla butiker, utan några framsteg. Hur svårt ska det vara tycker man? Någon som vet var man kan få tag på sådana? Detta är ett bra exempel på vad jag letar efter..


Källa


The beautiful people.

Då var det fredag igen. Känns som att veckorna bara rusar iväg, utan att man hunnit göra något vettigt. Jobbade en liten stund, sen köpte jag och baby massa gott tills ikväll. Vi hyrde någon läskig thriller också, kommer typ ligga vaken hela natten. Haha. Imorgon ska vi hem till mormor och morfar, fira mormor som fyllde i onsdags. Ska bli så himla mysigt, älskar att vara där!

Förövrigt har det inte hänt så mycket denna vecka. Men nästa vecka ska jag nog hälsa på Izabelle och hennes nya lägenhet i Kalmar och sova där. På fredag ska jag till Köpenhamn med Fia (tur att lönen kommer då, haha) och på lördag ska jag fira en vän som fyller. Så då blir det lite mer fart!


Christian Louboutin, a dream.

Jag skulle dö av lycka, om jag skulle äga ett par Christian Louboutin skor! Men helst av allt skulle jag vilja ha dem som Aguilera har i filmen Burlesque. Så sjukt snygga! Skulle inte tacka nej till alla dessa skor, de flesta kommer härifrån.


De vackraste skorna jag någonsin skådat!


Perfekta tårtan.

Den här tårtan skulle jag vilja ha när jag fyller år, så rolig och snygg ^^ Perfekt!

Källa


Burlesque.

Igår kollade jag på filmen Burlsque med Cher och Christina Aguilera. Oh my, den var så sjukt jäkla bra! En riktigt Emma-film. Älskade musiken och dansen!! Det är sånt här som får en att vilja kunna dansa och sjunga som en gudinna. Om ni inte har sett den, se den!!

Han var riktigt snygg, hehe!

Aguilera var jättevacker i filmen.


Vilodag.

God eftermiddag!
Igår jobbade jag en stund och sen åkte jag hem och åt middag och umgicks. Vi bygger om här hemma, så det är massa bankande här hela tiden, hehe. Men mamsen hade gjort en jättegod blåbärs cheesecake till efterätt, mums. Sen blev det till melodifestivalen, eller ja, jag var bara intresserad att se Brolle. Älskar hans stil och framförallt hans röst!

Nu är jag hemma igen för att tvätta lite, strumplådan skriker efter fler strumpor nämligen, haha. Får se vad som händer senare, blir nog att se en film och ta det lugnt : )

Imorgon är det ju alla hjärtans dag, har ni köpt någon present till era käraste!?


Bebis Emma. 


The perfect white dress.

Älskar den här klänningen Marilyn Monroe har på sig i The Prince and the showgirl. Man kanske ska ge sig på att sy något liknande?


It's raining men.

God dagens!

Idag är det riktigt tråkväder, regn och rusk. Men ska trotsa vädret och åka in till stan en liten sväng. Behöver köpa lite nytt té och en liten valentinespresent till baby : )

/Men först en äggmacka, man kan ju inte shoppa på fastande mage!


Snyggare förr.

Naaw, kolla hans hår ^^

Not so much...


Ny vecka.

Efter en helgs jobb, blev det en liten sovmorgon idag faktiskt. Mannen min åkte precis iväg på ett jobbmöte, så nu är det tyst och skönt, he he. Men ska fixa naglarna snart, bara ta det lugnt. Ikväll blir det träning, har blivit allt för mycket godsaker på senaste tiden!

/Nu är det dags för lite kvalitéts tid med mig själv!


WC-kärlek.

Min man har köpt toapapper med kärleksdikter på. Här kan man inte smita ifrån kärleken någonstans, inte ens när man sitter på dass, hihi!


Thank God, it's Friday.

Snart ska jag in till stan och luncha med Izabelle, vi ska tydligen till någon kyrkcafé xD Men det är säkert jättemysigt! Sen blir det hem och städa, för ikväll kommer Fia, min kusin Hanna och några av hennes kompisar hit. Ikväll blir det nämligen utgång, man får väl passa på medan man är ung, haha.

/Men nu får jag klä på mig så jag inte kommer för sent!

Min man är inte känd för att vara morgonpigg...


Dreamin'

Idag har jag klippt mig! Det blev kortare och lite uppklippt, trivs bäst i den här längden faktiskt. Nu känner jag mig fin i håret igen : )


RSS 2.0