Inspiration: 110331.


Torsdag.

God dagens!
Ska strax hoppa in i duschen och sen är det körteori som gäller idag. Jag ska göra högskoleprovet på lördag, så ska läsa igenom lite övning inför det. Så man har lite koll innan iallafall, men jag får hålla tummarna!

Jaja, nu ska jag duscha och göra mig iordning och sen åker böckerna fram. Have a nice day!


40's beauty tips.


Emmy.

Tänkte tipsa om en hemsida som jag fick syn på igår! Emmy heter klädmärket. Allt är rosa, mintgrönt, rutigt och prickigt. Hemsidan är så himla charmig och söt så det är nästan man vill köpa alla kläder bara för att hemsidan är så söt ^^ Men kläderna är också jättefina och jag föll pladdask för en playsuit!

"Plaggen kännetecknas av utsökta detaljer, perfekt passform och smickrande skärningar. Färgskalan går i allt från smaskiga tårtglasyr-färger via härligt körsbärsrött och läskande smaragdgrönt till elegant svart. Klassiska mönster såsom rutigt, prickigt och leopard är också vår kopp te."

Hur perfekt hade inte denna varit i sommar till bruna ben!?


Morris Minor.

God morgon på er!
Sitter och äter frukost just nu, för sen bär det av till körskolan. Orkar inte göra mig i ordning nu så det får bli när jag kommer hem igen, hehe. Får hoppas det går bra nu!

Åh, vackra bil!!


Time to go to bed.

Nu kallar sängen, ska upp tiden för en körlektion. Känns faktiskt lite skönt att komma igång med körkortet igen. Men det kommer nog känns ännu bättre när "första" lektionen är över. Sen blir det fika med min fina Sofia och på kvällen på det sista dansen för den här terminen. Det känns verkligen inte som att det har gått 10 veckor. Men det blir ju fortsättarkursen till hösten helt klart!

Toodles.


Värst vad teorin ska göra till sig då.

Tycker att instruktionerna till körteorin är kassa, skiten kommer ju inte i ordning. Suck...

Inspiration: 110329.

tumblr


Tara Starlet.

Har hittat en dundersöt 40-tals kappa som skulle passa perfekt nu till våren! Enda problemet är att jag vet inte vilken färg jag vill ha, och så är de olika färgarna i olika material och grejer. Dessa kommer från Tara Starlet. De har massa annat fint, sockersöta klänningar och fina kjolar! Vilken tycker ni är finast? : )


Hattmakare.

Tusan, nu blev det tomt här igen! Men i helgen har det varit modevisning och andra galna grejer, så jag har haft fullt upp kan man säga. I lördags var jag hattmakaren från Alice i underlandet, bara en sån sak..

Första gången man är med i en modevisning, så får man se ut såhär! Hur coolt!!?


En tur på cykeln och kanske en tur till varmare länder.

Idag är det jättefint väder, varmt och soligt. Dock en aningen blåsigt, men det för inte så mycket. Solglasögonen åkte på idag med, så nu börjar det kännas som vår på riktigt. Om en stund tänkte jag sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. Ska försöka göra det till en vana, för det är ju så skönt att cykla. Har förövrigt suttit på kollat på resor med baby, hade varit så mysigt att åka till Kreta eller något innan sommarschemat startar. Jag hoppas verkligen vi kommer iväg, för vi har nämligen aldrig gjort en resa tillsammans bara han och jag.

Men nu ska jag äta lite lunch, och sen bär det av till jobbet. Ciao.


At home.

Jag har varit hemma sen igår, så det har inte blivit något skrivande alls. Jag har ingen laptop längre, så det blir inte lika lätt att skriva när jag inte är hos baby. Men idag ska jag in till stan en liten runda och ikväll är det dans som gäller.

Sen ett stoooort grattis till världens finaste och bästaste Izabelle som fyller 20 år idag! Om du inte hade bott i Kalmar så hade jag kommit och gett dig tuuuusen kramar! <3

Love you.


Hello.

Goden morgon!
Blev till att ställa klockan idag, så att man kommer upp lite vettigt. Baby sover fortfarande, fast det är ju ingen nyhet ^^ Tycker det är rätt skönt att ha mornarna för mig själv, dricka té och bara få vakna till i lugn och ro. För när baby vaknar så börjar han härja och sätta på massa musik. Då är morgonron borta, haha. Men nu ska jag fortsätta dricka mitt té och sen ska jag nog ut på en promenad : )


Top five: Movies.

Satt och funderade på vilka favoritfilmer jag har, och gud vad svårt det var. Jag har flera filmer som jag tittar på om och om igen så jag har svårt att säga vilka som är mina favoriter.  Men här är fem filmer som jag verkligen gillar och har sett flera gånger och man kan nog se ett tydligen mönster ^

Dirty Dancing 2 - Havana Nights

Den här skulle jag nog kunna säga är min absoluta favorit. Jag kan alla repliker utan till och älskar allt med filmer. Det är alltså tvåan i Dirty Dancing duon, men har ingen koppling till ettan. Den utspelar sig på 1958 på Cuba. En rik amerikanska blir kär i en kubansk serviör. Samma stuk som ettan, men såå mycket bättre! Dansen, musiken och kläderna är helt underbara!

 

 

Some like it hot

Jag avgudar alla Marilyn Monroes filmer, men detta är min absoluta favorit! Den är rolig och annorlunda. Den handlar om två manliga musiker som måste fly från stan efter de har bevittnat ett mord och mördarna är ute efter dem. De kommer då i kontakt med en kvinnlig ensamble. Men enda hacken är ett det endast är kvinnor som är tillåtna, så de bestämmer sig för att klä ut sig till kvinnor. Men sen går allt lite tokig, och ja, den är jätterolig!

 

 

Walk the line

Jag har en förkärlek till filmer som återberättar någon liv, filmer som är baserade på sanna historier. Man tror att kändisar och legender är så perfekta. Men ofta har dem haft riktigt jobbiga liv och genomgått oerhört svåra saker. Så filmer som Walk the line, fascinerar mig. Men för att tillägga något som inte är så sorgligt så är musiken helt otrolig, Johnnt Cash var en så otroligt duktig sångare!

 

 

Coco before Chanel

Dels samma anledning som Walk the line, då den handlar om hanels liv. Sen älskar jag franska filmer, för jag tycker det är ett så otroligt vackert språk. Alla i Frankrike ser så eleganska ut och det är typ exakt som det är i filmer. Men de filmer som verkligen tilltalar mig är de filmer som är från eller utspelas under 20-60-talet. Allt var så mycket finare då..

 

 

Burlesque

Sen den sista fick bli den senaste favoriten, filmen Burlesque. Burlesk är en dans som fascinerar mig och jag hade gärna kunnat dansa det. Den är rolig, inspirerande och helt fantastiskt. Två kvinnor med två helt gudomliga röster i en och samma film, kan det bli bättre? Tveksamt!

 


Trench Coat.

I vår tänkte jag införskappa en klassisk trench coat, för nu har jag bara en svart och det är lite tråkigt. Helst av allt hade man ju velat ha en från Burberry, för det är verkligen den perfekta färgen och allt!  Fast en jacka för 8000 kr har ju inte alla råd med direkt. De jackorna som finns på typ H&M har en lite mörkare färg och det tycker jag inte är så snyggt. Men så såg jag Lindexs reklam med en trench coat och den såg hyfsat ljus ut. Fast när jag kollade nu på hemsidan så ser den sådär mörk ut, så får åka in och kolla på den i butiken nu i veckan. Får helt enkelt hålla tummarna : )

299 kr för en trench coat är ju inte fy skam.


New York Minute.

God dagens, gott folk! Då var det ny vecka igen, och idag står bl.a städning på schemat. Skulle verkligen behöva totalröja här. För nu bor jag ju hos baby på heltid, så har jag ju mycket av mina kläder här. Och ja, det finns inte så mycket plats över nu typ för det tar så stor plats! Haha, det är hemskt! Här ligger det hur mycket kläder som helst överallt känns det som, och hemma har jag fortfarande mer än hälften av mina kläder typ xD Ajaj, får försöka lösa detta lilla problem..

Ikväll ska jag se New York Minute, ni vet den filmen med tvillingarna Olsen? Kom och tänka på den igår av någon anledning, så ikväll är det dags för lite nostalgi ^^ När jag var mindre ville jag vara precis som Mary-Kate i filmen, haha. Ville t.o.m skaffa trumpinnar, och jag kan absolut inte spela. Utan för att jag tyckte hon var så cool som gick runt och trummade med dem i luften, haha! Älskade filmen innan, så ska bli kul och se om man ändrat uppfattning nu ^^


Sista dagen på veckan.

Jobbade på förmiddagen idag, sen blev det en promenad hem. Det är jättefint väder ute idag, soligt och skönt! Men är som sagt hemma idag, så det blir nog inte jättemycket uppdatering.

Ha en trevlig söndag!


Black Swan.

Huh, Black Swan var verkligen inte en Emma film! Jag hatar skräckfilmer, psykande och allt som har med läskigt att göra. Och denna var skitpsykande. Jag ville se den och nu har jag sett den, och inte igen. Haha. Men om man klarar psykande filmer så är den jättebra, bara att jag verkligen inte klarar av sånt. Satt och blundade halva typ!


Retro-tema.

Igår när jag kollade på Stylisterna så såg jag att de hade en tävling där man kunde vinna massa smink. Jag hade även turen att pricka in rätt vecka också! De förra veckorna har det typ varit vår, schlager och fest tema och grejer. Men denna vecka var det retro-vecka, så man fick välja mellan 50-, 60-, 70- och 80-tal. Hur roligt är inte det? Så man ska alltså styla sig själv i veckans tema. Knåpade ihop ett bidrag på 50-tal då, så nu får jag bara hålla tummarna ^^


Boogie Woogie Budle Boy.

Blev lite uttråkad så det blev att sminka sig och fixa håret. Till vilken nytta vet jag inte, hehe.

 


Önskeoutfit: lördag natt.


Magic Mouse.

Jag förstår inte varför datorngrejer är så sjukt dyra? Ändå vill jag ha en datormus för över 700 kr till min iMac, alltså det är sjukt! Borde kosta 100 kr eller något. Någon som vill ge mig en sån? *blink blink*


Emma-dag.

Blev en liten sovmorgon idag. Sen tog jag en långdusch med hårinpackning och trevlans. Baby är ute och meckar med bilen, så det blir lite Emma-tid här idag : ) Ikväll blir det tacos och fundrar också på att se Black Swan, maybe baby.

Ps; Idag skiner solen igen! Vädret har humörsvängningar xD haha


Sleept tight.



Önske-outfit: fredag.

Om jag fick bestämma skulle jag se ut såhär idag. Avslappnat, och snön till ära jeans! Med en liten färgklick, som livar upp outfiten. Funderar faktiskt på att investera i ett par Acne Pistol Short, enda haken är väl att de är så förbaskat dyra...


Kurr kurr.

Har kollat på några avsnitt av Stylisterna idag på kanal5.se, riktigt intressant och roligt. Skulle verkligen vilja jobba inom mode, hur kul som helst! Just nu sitter jag och väntar på att baby ska komma hem. Han har varit och handlat, men verkar som att han har kört vilse eller något för det går inte snabbt. Ikväll ska vi hem till hans moster och käka räkor och massa lyxigt med hans familj, kurrar redan i magen!

Håller tummarna för Melody, så gullig tjej!


Hej mitt vinterland, suck.

Igår var det lite halvt storm, och jag lyckades pricka in en hagelattack när jag var ute. Idag ligger det snö på marken, igen!! Jag vill inte ha snö, dumma väder. När ska vädret fatta att vi behöver vår? Tänker fan gå ut med en hårfön och smälta all snö, mohaha!

Jatack!!


Candy Bikini.

Jag längtar verkligen till solen och värmen! Kunna åka till stranden, sola och bada! Hade gärna trippat runt på stranden i den här ursöta bikinin från Agent Provocateur.


Lugn torsdag.

Idag händer det inte så mycket. Har sjukt ont i min fot idag, så sitter mest still, hehe. Men imorgon är det fredag, och då hoppas jag på lite fredagsmys : )

Samos 2006


Onsdag eftermiddag.

Idag har jag ännu mer ont i hälen och är ännu blåare. Jag har sån otur när det kommer till min förbaskade häl! Får se om jag klarar av att dansa ikväll, om inte annat får jag åka dit och kolla så att jag inte missar något. Finns inte så mycket att göra idag, det är nästan storm ute känns det som. Eller ja, jag hade ju ändå inte kunna gå ut, hehe.

Men nu ska jag läsa en bok eller något, see you later!


Blackberry Bold 9780.

Jag vill sååå gärna ha en Blackberry Bold 9780! Även fast att mor och pojkvän har totalsågat det från första gången jag sa det, så ska jag ha en! Jag har en touch nu och det trivs jag inte alls med, fattar inte varför folk är så besatta av Iphones och liknande. Det är skitjobbigt att skriva med och grejer. Så snälla söta rara jultomten, kan jag få min drömtelefon i julklapp? Det gäller att vara ute i god tid ; )

Dock i svart!

 

Ps; Sparkade i min opererade häl i ett vasst hörn idag. Så nu är den jätteblå och bultar, jäkla skit! Nu fick jag hicka på köpet, inte min dag idag alltså!


Somna in i drömmarnas värld.

Kan ju börja med att säga att det är patetiskt att Sverige ens försöker ställa upp i Eurovision. Eric Saade, come on?! Det här landet har ur usel musiksmak, och så är det med det.

Har jobbat idag och ska jobba imorgon, så nu blir det sängen. Är bamsetrött, och baby ligger redan och snusar så sött! Nästa vecka ska jag förhoppningsvis till Kalmar och hälsa på min finaste syster! Saknar min Iza : ( Hoppas hoppas hoppas!

Natti natti.


New York.

Ta mig till New York. Manhattan. Drömmarnas stad.


Tisdagsmiddag med familjen.

Nu ska vi knalla hem till mig och äta middag. Ikväll sen har jag planerat in ett litet Gossip Girl maraton, var länge sen jag såg de gamla avsnitten.

Ångrar att jag lånade ut min hudlotion till baby, kommer ju antagligen inte vara något kvar sen...

Längtar efter sommar och värme!


New look.

Har ändrat designen här lite idag, klicka på F5 om du inte ser den : )

Somebody to love.

God dagens!
Har varit inne i stan en runda, köpt nagellacksremover bland annat ^^ Har inget planerat idag, ska bara ta det lugnt. Men ikväll blir det i alla fall middag hemma hos mig, mysigt!

Idag hade jag på mig mina nya 70-tals jeans, så därför fick det bli lite flätor och brunt runt ögonen. Ska införskaffa mig ett par riktiga 70-tals klackar också nästa månad!

Ser likadant på andra sidan, sen går det ihop därbak : )


Blair Waldorf.

Min favorit serie är Gossip Girl. Blair Waldorf inspirerar mig på alla plan. Hon klär sig elegant och stilrent i varje avsnitt, plus att hon är hur vacker som helst. Sen hade ju hon turen att få kärleka lite med hunken Chuck Bass!




A little bit stronger.


Chanel.

Nu är det ju snart vår, så det är dags att börja tänka på solglasögonen. Jag har ett par Ray-ban bågar, i vintagestil. Men det är alltid roligt med lite variation. Jag skulle die for ett par stora runda från Chanel, i 60-tals anda. Även de  sista coola two-shades bågarna. Alla kommer från Chanel, of course!

Hittade även ett par cat-eyed glasögon. Frågan är om man passar i det, men har alltid velat ha ett par!


Söndag förmiddag.

Strålande sol idag med! Så nu ska jag ut och gå en promenad, hörs senare : )

Såhär glamorös vill jag också vara när jag är på stan!


Du kommer med solsken till mig.

Hemma från modellandet nu. Fick en riktig tjusig 50-tals frisyr, så den ska jag memorera! Mamma och jag passade på att äta lunch på stan också. En förskräcklig huvudvärk hoppade på mig nu, så ikväll blir det en lugn hemmakväll med familjen. Så nu ska jag byta om och bege mig hemåt. Tjingeling.


Ps; det är hur underbart och skönt ute som helst idag! Hade till och med mina vårskor på mig..


High fashion hair.

Nu blir det sängen, ska sitta modell för min frisör imorgon. Spännande!

Chanel 2010.


Torsdagkväll.

Hemma från jobbet idag, så nu är man långledig igen.. Gick till jobbet idag för första gången, en rask promenad på 30 min. Solen sken, så det var jätteskönt! Ska lägga mig och titta på lite TV nu och äta cashewnötter, är tröttare än tröttaste.

Imorgon ska jag och baby kolla på en lägenhet, spännande. Den har en kakelugn, låter jättemysigt : ) Natti.


Shoemania.


Grymt irriterad.

Detta är andra gången jag måste installera om The Sims 3 och ALLA expansionspaket!!! Istället för att fixa buggen att man måste installera allt i ordning så får man installera om hela skiten om man råkar köpa ett eller två i fel ordningen. Kräks på jävla EA games! Så nu sitter jag här med 5 expansionspaket och svär för mig själv. Fixa buggjäveln!!!


Inspiration.


600 Blond foncé

Sitter med toning i håret nu, yummie!


Vårsol i ansiktet.

Promenad - CHECK!

Då ska man bara börja bygga lite muskler också. Fast neee, det behöver ju inte jag!


Tuesday diary.

Har varit ledig ett tag nu, så i helgen passade jag på att åka till Köpenhamn med Fia. Sen hade jag och mamma en jättemysig helg tillsammans. Ja, har helt enkelt haft en helt underbar helg! Idag ska jag lägga en toning i mitt hår, fräscha upp det lite. Sen SKA jag tvinga mig ut på en promenad!

RSS 2.0