Överrasking.

Klicka på F5.

Hej, det var inte igår.

Jahapp, då vart det tomt här ett litet tag. Men har inte mått helt hundra. I lördags var vi på middag på mormor och morfar, vilket slutade i att jag somnade efter vi ätit (socialt värre). I söndags så stod jag och sålde kläder och skor på Ronneby marknad, köpte även en jättefin spegel av Eelin ^^ Men sen när jag kom hem mådde jag jättedåligt, samma sak både igår och idag. Jag mår bra på förmiddagarna sen blir jag jättehängig och får sprängande huvudvärk. Fast nu har jag fått lite feber också, så idag (sov hela eftermiddagen) har jag inte orkat någonting knappt. Riktigt tråkigt när det är så fint väder och så.

Men men, jag hoppas verkligen jag är piggare imorgon för jag behöver plugga körteori nämligen! Ska lägga mig och kolla på en film nu, och sova länge imorgon. Jag lovar att det blir mer uppdatering hedanefter!

Får bli en gammal bild.


Hello, Mr Bed.

Är precis hemkommen från bion och är helt slut. Har frukostat med Eelin, klippt mig och suttit i en bil resten av dagen. Så vi hörs helt enkelt imorgon, natti.



Happy day.

Idag är Emma på väldigt bra humör! Körlektionen gick jättebra, vilket resulterade i att jag blev inbokad på Riskettan och även halkan i slutet av juni. Om jag har väntat på det!! Sen får vi bara hoppas på att jag hinner få en uppkörningstid innan alla går på semester :/ Om inte annat så är det ju skönt att ha allt gjort. Sen gick jag och baby lite på stan. Hittade inget jordgubbstyg (MEN STRUMPOR MED JORDGUBBAR HITTADE JAG!!!!!), så det fick bli ett fint med rosor på istället. Sen ett läppstift och även ansiktslotion och så. Jag köpte en jättebra ansiktslotion när jag var i Turiket, för 25 rikstaler. Dock köpte jag den på ett spa så förhoppningsvis var det inget farligt i den xD haha! Men idag tog den slut, vila i frid!

Om en liten stund ska vi åka och handla, äta lunch och sen blir det jobb till halv nio. Vi hörs när jag slutar igen, xx.

"Startset" från Clinique.


Who's been telling?

Hemma från jobbet och väldigt trött! Det är inte speciellt roligt att jobba när det är löning, känns som att köerna aldrig försvinner ^^ Haha, men när man har mycket att göra går tiden väldigt fort i alla fall. Så ska strax gå och lägga mig, hade jag tänkt. Har körlektion på förmiddagen och sen ska jag göra lite ärenden på stan. Jag hoppas att jag hittar ett fint jordgubbstyg! Sen blir det åter jobb på kvällen. Och på fredag klipper jag mig äntligen : )

Hoppas att ni har haft en bra dag, babycakes! Natti natti, så hörs vi imorgon <3

En ruskigt bra film jag såg härom dagen!


Wednesday diary.

God morgon gott folk!
Då var dags onsdag igen, och för min del betyder det jobb idag. Stänger idag, och det var ett tag sen, hehe. Men innan det ska vi hinna med att handla och jag behöver göra något åt mina naglar ^^ I-lands problem, I know. Men innan jag gör något annat, ska jag duscha och betala räkningar! Inte så roligt, men skönt att få det gjort.

Så ha en lovely day <3


Dagens vill ha - Playful Promises.

The Freelancer's Fashionblog, har en tävling som jag väääldigt gärna vill vinna! Hon lottar nämligen ut ett par underbart fina trosor från Playful Promises. Dessa rättare sagt:

Kikade in på deras hemsida och tusan, vad jag älskar allt där! Här är några favoriter:

 

Okej, det blev en del ^^ Åååh, vill ha allt!
Men först får jag hålla tummarna i tävlingen! Ett par räcker gott och väl : )


Avlångt moln.

För ett par dagar sedan var det ett riktigt oväder här med ösregn och åska. Strax innan det bröt ut så kollade jag och hittade ett väldigt konstigt moln över vattnet. Ovanligt, eller hur!?


Blommiga skor.

Dagen som jag trodde aldrig skulle komma, har kommit! Min underbara mor köpte ett par supersöta ballerina till mig. Dock fick hon två par av mig, men det är ändå stort! Dessa kommer från mitt jobb, Maxi! När jag gick i åttan köpte jag ett par svarta ballerina därifrån och de slängde jag bara för någon sommar sedan. Så ibland kan man förvånas ^^ Dessa kommer säkert också blir ett par favoriter!

149:-


En lista.

Namn: Emma Håkansson
Piercingar: I öronen om det räknas, hade i naveln men den har jag tagit ut för länge sedan.
Tatueringar: Inga...än.
Längd: 170 centimeter.
Skostorlek: Någonstans mellan 37 och 38.
Hårfärg: Ljusbrun, men mörkblond om man går efter frisörtermerna. Just nu har jag en tråkig brun färg, men efter sommaren så smäller det!
Fräknar: Alltid på sommaren, fint tycker jag.
Motto: Har inte kommit på mitt än.
Kär? Ja, i världens finaste.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Jag hade gärna bott i en större stad, som Stockholm t.ex. Some day, maybe.
Tycker du att du är attraktiv? Bland.
Vilket schampo använder du? Har precis köpt nytt, från Barnängen. Men är lite fundersam om det är schampot som gjort mitt hår elektriskt eller något helt annat.
Vilken parfym använder du? För tillfället har jag tre stycken. Wera Wang - Princess, Chanel - Chance och Agent Provocateur - Maitresse
Vad är du rädd för? Mörker, och att vara ensam.
Gillar du att tvätta? Har gjort det sen högstadiet, så det har blivit som en vana.
Gillar du berg- och dalbanor? Ja, fast Balder är rätt tråkig. Gillar mer såna som åker upp och ner och dit och hit.



Senaste…
Filmen du hyrde? Hm, var ett tag sen jag hyrde film nu. Men antagligen någon som utspelade sig på 50-talet.
Filmen du köpte? Sound of music skulle jag tro.
Låten du hörde: At Last med Etta James.
Låten du laddade ner? I don't do download...
Personen du ringde? Baby.
Personen som ringde dig? Ungdomsmottningen.
TV-program du såg? Big Brother, tyvärr!
Person du tänkte på? Min baby <3



Favorit…
Låt: Into the mystic med Van Morris. Kanske inte ska kalla den favorit, men den betyder mest.
Sak att göra: Dansa, och köpa vackra klänningar.
Sport: Allt som har med dans att göra egentligen, men mest Lindy hop för tillfället.
Dryck: Grönt té.
Kläder: Klänningar, helst mormors gamla.
Film: Dirty Dancing 2.
Bil: Minor Morris. Helst röd, eller mintgrön.
Serie: Gossip Girl, he's Chuck Bass you know.



Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja, det har väl alla.
Gråtit över en flicka? Några få.
Ljugit för någon? Tyvärr.
Varit i slagsmål? Aldrig. Men baby tror att jag skulle kunna vinna mot vem som helst, pga mitt temprament. Men jag hoppas att jag aldrig behöver få reda på det..
Blivit arresterad? Nej, håller mig gärna borta från sånt.
Träffat någon från internet IRL? Håller mig borta från sånt också.


Antal…
Gånger du varit kär? På riktigt, en gång.
Gånger ditt hjärta brustit? Några gånger.
Hjärtan brustet på grund av dig? Det vet jag faktiskt inte.
Tjejer du kysst? Man provade väl med sina kompisar på högstadiet, ganska konstigt egentligen. Idag är jag alldeles för pryd.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag och Fia, fick dagens ros något år sedan för att ha varit med och sålt kakor på en marknad för Diabetesfonden. Det var fint.


Senaste…
Boken du läste? Ego Woman av Carolina Gynning. Just nu håller jag på att läsa Just kids av Patti Smith.
Personen du fick e-mail av? Svar från Junkyard.
Personen du fick brev av? H&M, alltid kul slutet av månaden. Då får man massa erbjudanden och skoj.
Personen du fick sms av? Min vackra vän Frida från Stockholm. Hon ska komma ner i sommar, alltid lika roligt. Har saknat henne och Lisette.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hela familjen var några år sedan. Men på morfar 75-års middag var vi alla, minus en.
Saken du köpte? En fin väska. Tror jag har avskräckt Eelin från att gå på stan med mig på ett tag.



Dagens vill ha.

Hur läcker är inte denna!? Hade mer än gärna haft den hemma, och fylla med smycken och smink! Eller ha som handbagage när man ska ut och resa. Från Pinup Girl Clothing.

Retro Train Case.


Etzy-favoriter.

Vintage Smith Corona Sterling Typewriter: Att skriva brev är oerhört underskattat. Hade gärna suttit vid en gammal mintgrön skrivmaskin och skriva brev till folk jag älskar.

 

Vintage 50s Vogue Pattern: Måste börja sy mer. Skulle verkligen vilja sy en vardagsklänning. Men först ut ska jag sy en jordgubbskjol, vet exakt hur den ska se ut. Kommer passa perfekt i sommar.


1950s Golden Dress: Eller så köper man en klänning direkt, som jag har en tendens att göra. Den här hade varit perfekt till min kusins bröllop i sommar.

 

Vintage Book Journal: Något annat som är underskattat är att föra dagbok. Dagens teknologi har tagit över så pass mycket att man glömmer bort det gamla som också är fint. Kanske man ska börja föra dagbok igen, fast roligast är ju trots allt att läsa någon annans...

 


Tatuering.

Jag har länge velat ha en tatuering. Något personligt, som betyder något för mig. Har funderat på en text i nacken, men nu är jag lite inne på något på armen eller handleden. Något jag vet att jag vill ha är Into the mystic, som står för min morbror. Sen något annat fint, tycker om flickiga tatueringar. Att våga, det är en helt annan femma..

Som ni kanske märker är jag inne på lite text och svalor! Svalor som dessa är så himla fint.


Sunday diary.

God eftermiddag!
Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Jobbade en kortis så det gick himla snabbt. Har suttit och kollat igenom senaste repetitionsprovet och då upptäckte jag att de inte hade lagt in de extra distanstesterna jag köpte till nu i veckan. Så får vänta med nästa prov tills jag har skällt lite på dem ^^ Haha.

Men men, ska övningsköra till vårt sommarställe om en liten stund i alla fall. Bättre än ingenting ^^


Fel sida.

God dagens!
Vaknade på helt fel sida idag, så tänkte gå ut i solen och hoppas på det bästa ^^ Igår hade jag och baby en mysig Wii och glass-kväll med Eelin och Johan. Vi blev utklassade i både Wii och glassätning, hehe!

Men som sagt, tänker inte sitta här och häcka när solen skiner! Vi hörs lite senare. See you later, xx.


Sommar och sol...

Update; Ligger och steker i solen! Stekigt värre ^^


Dagens vill ha.

Den här hade jag gärna strosat runt i, i sommar : ) Från Daisy Dapper.


La Vie en Rose.

God förmiddag!
Hade tänkt gå ut och sola lite idag, men så upptäckte jag att solen inte hade hunnit komma till vår sida. Osis. Så får underhålla mig med något annat en liten stund ^^ Som att lyssna på Edith Piaf och kolla på Marilyn Monroe bilder, hehe.

Får nog bli en kopp té till och sen ut i solen! Ha en dundrans skön fredag <3


Dumma mej.

Haha, jag tror jag smäller av! Jag såg precis Dumma mej, och herre jäkla. Det var länge sen jag skrattade så mycket av en film! xD SE DEN!


Tisdag förmiddag.

God morgon!
Regnet öser ner, inte speciellt roligt! Perfekt dag till att sitta inne och kolla på film, hehe. Men icke, idag ska jag och Eelin jobba så att det ryker om det ^^ Så vi kommer säkerligen ha roligare än att sitta inne. På tal om Eelin så tänkte jag visa vart jag har mina skor hemma. Jag har skrivit en krönika om skor och jag skulle bara veta hur hon behandlar hennes skor, haha. Så Eelin, såhär ska du ha det!

Dock längtar jag tills jag flyttar till egen lägenhet! Då ska jag banne mig göra en riktig shoecloset!


Ghetto Gospel.

Oh lord...


Fredagen den 13:de.

God dagens!
Dagen till ära (fredagen den 13) så är yrseln tillbaka. Inte alls roligt, känns som att man snurrar runt när man sitter ner. Usch! Men jag tänker trotsa den för en fika med Jasmine om ett tag. Annars händer det inte så mycket idag, molnigt ute så sola kan man icke.

Helst av allt hade jag legat på en strand i några varmt land just nu, vill så badly utomlands!! VAD I HEL..?? Nu på en bråkdel av en sekund började det spöregna? Det var ju intressant...

JATACK!


40 par skor, FYRTIO!

Nu börjar det lika något, mer såna här tävlingar!! Nu är det bara att hålla tummarna att man vinner, hehe : )

HÄR HITTAR NI TÄVLINGEN!


Thursday diary.

Good morning!
Hör och häpna, jag låg och drog mig till halv elva imorse! Det händer inte ofta, men kunde inte somna igår så då är det okej ^^ Förövrigt så står handla och städa högst upp på schemat idag. Men först jag ska träffa Eelin för en fika.

Men allra först måste jag göra mig i ordning. Även om det är väldigt varmt så uppskattas det nog inte att man går runt i pyjamas, hehe.

Så extremt roligt man kan ha i Photo Booth xD


Update; Blev ingen fika med Eelin. Now what!? Samma visa varje dag, lika uttråkad som vanligt. Roadtrip till Stockholm någon?

Bitter.

Ja, då var det hockey på TV ikväll... Kul? Inte speciellt.

Pinup Girl Clothing.

Här är några av mina favoriter på Pinup Girl Clothing, men helst av allt hade jag velat ha allt och lite till ^^ Kärlek!


Ett liv utan skor.

God morgon god morgon!
Flög upp som ett skott imorse, utan att ens kolla på klockan. Tur att klockan inte var fem eller något, haha. Idag ska jag hem och tvätta hade jag tänkt, och övningsköra lite. En lugn och skön dag helt enkelt! Det har även kommit upp en ny krönika på nöjesgalaxen.se, så klicka er in HÄR! Ni som läser dem får gärna säga vad ni tycker sen : )

Vi hörs lite senare gott folk! Ska borsta tänderna och sen bege mig hemåt, toodles!

Klicka på bilden för att komma direkt till mina krönikor.


Mintgrönt och puderrosa.

Införskaffade mig ett jättefint block idag, så nu kan jag vara lika duktig som Eelin och anteckna massa när vi träffas. Vuxenpoäng till mig! : )


Systemkamera.

Jag vill so badly ha en systemkamera! Även stativ och fjärrkontroll, då hade man kunnat ta massa fina porträtt och outfitsbilder. Är ju inte det enklaste att göra det med en vanlig digitalkamera :/

elgiganten

onoff


Körsbärsdröm.

Honey, I'm home!
Eelin hade med sig en underbar körsbärs klänning som jag fick låna om den passade. Jag tror minsann att det var ödet, den satt som en smäck! Den är från Pinup Couture, underbara skapelse!

Misslyckat försök till porrig pose xD

Eelin, jag tycker om dig vääääldigt mycket just nu ;) <3


Rise and shine.

God morgon, babycakes.
Ännu en dag med sol och fint väder, lovely! Det firar vi med en fika på stan med Eelin. Ska även lämna tillbaka min nya bästis, systemkameran ^^ I'm gonna miss ya, haha! Sen ska jag passa på att sy lite och läsa lite körteori. Med andra ord en lugn och skön tisdag.

Nu ska jag göra mig i ordning och äta frukost! Vi hörs lite senare : ) Xx

Små bebisar <3


Lägenhet.

Jag och baby var och kollade på två lägenheter idag, varav sista håller jag tummarna för! Den ligger på Långö och var en utsikt to die for, sjukt fint. Lägenheten var också fin, lite grejer som behöver målas och sånt småflams. Men som sagt, jag håller alla mina fingrar och tår!

Bilden ger inte alls utsikten rättvisa!


What could it be?

Jag svävar på moln! Prickiga och randiga vackra moln...


 

Ps; Efter att fotat med en systemkamera hela helgen var det inte speciellt roligt att gå tillbaka till min trista digitalkamera. Tusan, att minneskortet inte passade i min minneskortläsare xD hehe...

Angels.

Hej hopp i lingonskogen!
Hade en mycket trevlig heldag på Statt igår. Stannade kvar sen för att se Victoria Secret showen, men ack vad besviken jag vart! En timme försenad, långa pauser emellan låtarna. Vissa modeller passade heller inte in så bra i sammanhanget.. Men nu äger jag mina första VS trosor iallafall! Ett stort jäkla plus till mig : )

Har varit hemma nu i helgen för baby är iväg och tävlar. Dock har jag en bror som har en tendens at ockupera datorn här, och jag har ju ingen laptop. Stort minus på det! Så därför har jag passat på att laga en kjol, fixat en klänning och även varit ute i solen en stund. Jag trooooor att jag lyckades bränna mig på fossingarna, men det återstår att se. Hmm.

Imorgon vankas det körlektion och lägenhetsvisning, men uppdateringen blir som vanligt. Ha en fortsatt mysig helg med massa sol! Så hörs vi antagligen ikväll igen. Xx

 



Tjejerna igår gick runt i vääääldigt fina kimonos iaf ^^


Tillbaka till Underlandet.

God morgon sunshines!
Då var det redan lördag. Idag betyder det att om inte allt för länge ska jag bege mig in till staden, det vankas ju hårvisning ikväll. Ska bli riktigt roligt, och ska även stanna efteråt och kolla på Victoria Secret visning. Får hålla tummarna att det finns något litet iallafall som man kan köpa därifrån ^^ Med detta sagt så förstår ni att det kommer bli tomt här idag, men jag lovar en massa bilder!

Så nu fortsätter morgon slappet och så hörs vi imorgon. Hoppas ni får en lika roligt lördag som jag ska ha : )


Friday diary.

Hej hopp.
Tio över tio kom jag helt plötsligt på att jag skulle på massage tjugo över. Jäkla tur att jag kom på det, kom precis i tid, haha! Men nu är jag hemma igen, och idag ska jag passa på att göra lite teori. Annars händer det nog inte så mycket idag. Imorgon däremot ska jag vara med på modevisning igen, på Statt. Det blir samma visning som sist men i samband med ett Victoria Secret evanemang som Statt har hållt ett par gånger.

Är fortfarande yr idag, kan nog vara något virus för det kan sätta sig på balanssinnet :/ Så får ta det lite försiktigt idag. Ha en underbar fredag, gott folk!


Inspiration: 110505.

tumblr


Valfri rubirk.

God eftermiddag!
Efter en liten tupplur mår jag mycket bättre. Med lite mat i magen också så blir jag som ny igen, haha. Sen så ser ni en liten ny grej i min meny. Nämligen Nöjesgalaxens loggo med länk, så där tycker jag att ni ska klicka er in och kika runt. Snart kan ni även läsa mina krönikor, den första kommer nog upp redan idag.

Men nu gott folk vankas det mat och sen blir det jobbelijobb. Tjing.



Not a good day.

Blev en efterlängtad sovmorgon idag! Men det var behövligt för idag mår jag inte helt hundra, är både yr och skakig. Får verkligen hoppas att det lägger sig för jag ska jobba i eftermiddag. Så det blir att ta det lugnt till dess, tycker det är sjukt obehagligt att vara yr. Usch..

Anledning till att jag träffade Eelin igår var för att jag ska hjälpa henne med Nöjesgalaxen. Ska även skriva lite krönikor till hemsidan, om jag är good enough ^^ Så ni kommer säkerligen se mer av Eelin här, och nu vet ni varför : )

Nu ska jag dricka upp mitt té och lägga mig en stund faktiskt. Hoppas ni mår bättre än jag iallafall! xx

Tummen ner idag!


Vivien of Holloway: student.

En av mina favoritbutiker är Vivien of Holloway. Var där inne när jag var i London senaste, och blev tokförälskad! De har helt underbara klänningar, ja allt är jättefint! Så nu när studenten börjar närma sig för många, så tycker jag att man ska kika in på deras hemsida. Här är mina favoritklänningar i studentväg (synd att jag redan har tagit studenten, fast vitt kan man ju ha ändå);


Mellow yellow.

Mina naglar har fått en ny färg! Godisgula, så man blir nästa sugen på att äta dem ^^

Mellow Yellow från Isadora.


Ladder song.

God dagens!
Har haft en jättemysig och underbar vistelse i Kalmar! Blev tyvärr ingen bilder, hade fullt upp i att ha roligt ^^ Idag hade jag en körlektion på morgon, lika roligt varje gång att höra att min lärare försöker få mig arg medan jag kör, haha. Skulle egentligen kollat på en lägenhet nu också, men det blev flyttat till imorgon istället. Så strax ska jag bege mig in till stan och fika med Eelin, ska bli himla trevligt! Tänkte passa på att träffa Fia en stund sen också, min lilla honey bun!

Vi hörs alltså senare, hinner antagligen kika in här innan jag ska övingsköra med mamsen! Höll på att skriva att ni får ha en bra fredag, men det är ju tisdag! Dagarna har börjat slänga om sig lite tycker jag, är alltid lika förvirrad! xx


Monday morning.

God morgon, då var det ny vecka igen!
Har inte så mycket att säga, mer än att jag ska in till stan om en liten stund. Men vill bara att dagen ska gå så jag kan sätta mig på bussen mot Iza ^^ Ska bli så roligt att träffa henne!

Men nu ska jag äta min frukost. Have a nice day : )


Första maj.

God kväll!
Idag har jag jobbat, varit hos mormor och morfar och nu har jag precis övningskört. Är alltså precis hemkommen ^^ Har haft en mysig dag, grillat och så med m&m. Dock börjar jag känna mig lite trött, så det blir att lägga sig framför TV:n med lite smaskiga popcorn!

Imorgon väntar en rolig dag. Börjar med en körlektion, sen ska jag gå några ärenden på stan. Seeen, kommer det roliga! Ska nämligen bege mig till Kalmar och hälsa på min älskade Izabelle! Ska bli jätteroligt, var hur länge sedan som helst vi umgicks. Så det blir lite mysig sleep over och sen en shoppingdag på tisdag : ) Can't wait!

Nu ska jag fixa té och popcorn!


RSS 2.0