Shoemania: Topshop.

Jag tror jag dog och hamnade i skohimlen, när jag såg de här underbara skapelserna på Topshops hemsida! Som den fattiga student jag är nu, så får jag bara sitta här och dregla. Men helst av allt, hade alla väldigt gärna fått flytta in hos mig.


Wednesday diary.

God morgon!
Med huvudvärk och helt slö i kroppen beger jag mig strax till tåget. Har känt som att jag ska bli sjuk i en vecka nu, så jag hoppas det försvinner till helgen. Har däckat i soffan efter skolan varje dag nu ett tag, så nått är det för har ingen energi. Men nästan alla i klassen har varit förkylda och sjuka, så peppar peppar ta i trä!

Nej, nu ska jag gå, kanske blir piggare med lite frisk luft : ) Hoppas ni får en bra dag i alla fall!

Trött Emma!


Nu sitter jag vid trasmattan, går himla fo...

mms_img34105 (MMS)

Nu sitter jag vid trasmattan, går himla fort ^^ ska göra en trasmatta när vi ska börja på våra egna projekt så det är ju bra att denna väv är rolig att göra. Men nu ska jag fortsätta väva, hörs sen!


Bye bye baby.

God morgon allesammans!
Då var man uppe med tuppen igen och ska snart bege mig till tåget. Men det är fint väder redan nu, så det ska bli skönt att komma ut lite : ) Nu ska jag packa det sista, och sen drar jag.

Slänger nog in ett litet inlägg från mobilen under dagen! Så länge får ni ha en himla bra dag, xx.

Har kärat ner mig i 70-tals inspirerat nu. Känns som att jag lever i mina 70-tals jeans xD


På bemärkelsedagen.

God kväll!
Idag fyller jag 20 år, så har knappt varit hemma. Efter skolan blev det middag med familjen och fina presenter, tänkte visa allt imorgon : ) Har haft en himla mysig dag, och nu är jag helt slut.

Så jag säger hej då till tonårslivet och hej till vuxenlivet på riktigt! Hoppas ni också har haft en underbar dag : ) Natti.

Grattis till mig ^^


Hösten är här.

God morgon, gott folk!
Idag blåser det som bara den ute, det ser lite lagom ruggigt ut. Hade gärna krypit ner i sängen igen, istället för att gå ut, hehe. Det är väl det riktiga höstvädet som är på gång nu, regn och kallt. Måste komma ihåg att ta med mig mina stora stickade koftor nästa gång jag är hemma, fick sitta med halsduk och grejer igår i skolan...

Nu blir det tandborstning för hela slanten och sen ut i rusket.

En fin bild bara.


Bullkalas.

God eftermiddag!
Har varit frusen och på dåligt humör idag, inte roligt alls. Så har bunkrat upp med té och mormors jättegoda kanelbullar. Längtar till på fredag, för då ska jag och Anna-Karin baka godsaker. På lördag sen blir det lite inflyttningsfest på kvällen, kände att det var på tiden ^^ Och på måååååndag, fyller jag år! Så har massa grejer att se framemot, får tänka på det nu medans jag är lite tvär.

Tummen ner-dag.


Wednesday morning.

Då var det snart dags att gå till tåget igen. Men idag är det en kort dag i skolan, så det kommer gå fort : )

Vi hörs när jag är hemma igen! Xx


Idag sitter jag vid denna tokstora väv. Ma...

mms_img42761 (MMS)

Idag sitter jag vid denna tokstora väv. Man blir lagom trött i armarna, men det gåe fort ändå! Snart har vi teori och sen slutar vi : )


Uppe med tuppen.

Man glömmer bort hur tråkigt det är att gå upp när det fortfarande är mörkt. I vinter kommer det säkert vara mörkt när jag går till tåget också, usch!

Men men, nu blir det att packa väskan och bege sig ut om en liten stund. Hoppas ni får en bra dag, xx.


En halvvaken Emma ^^



En gammal goding.

När jag har tillräckligt stor inkomst varje månad, så jag köpa en fin gammal bil. Sitter ofta och kikar på Blocket, för att kolla om det finns några sötingar ute.

Superfina! Finns i Karlskrona och i Ronneby tror jag. För den som har pengar...


Snart klar med min första provväv! : )

mms_img53856 (MMS)

Snart klar med min första provväv! : )


Ny vecka, nya tag.

God morgon!
Då vart det ny vecka igen, det går så himla fort nu när jag börjat skolan ^^ Men det är bara bra, för nästa vecka fyller jag år! Om lite drygt en timme, ska jag bege mig till tåget och åka till skolan. Ska försöka mobilblogga lite under dagen, annars hörs vi när jag slutat.

Ni får ha en himla fin måndag, xx.

Vill inte riktigt fastna på bild idag, hehe.


Kate Spade.

Kikade precis in på Kate Spade hemsida, har aldrig varit där innan. Men åh, vilka underbara kläder, väskor och skor. Blev helt kär, och jag hade klickat hem alltihop om det inte hade varit så förbaskat dyrt. Tänkte visa mina favoriter i alla fall, drömma kan man ju alltid göra ^^





Hittade min drömkappa där också! Perfekt längd och en jättefin hallonröd färg. Om man ändå vore rik!!

It's so fluffy.

God kväll!
Efter att vi var klara med Anna-Karin hår, ätit upp alla kakor och bestämt vad jag och Jesper ska vara på Halloween, begav vi oss hem till mig. Det blev middag här och sen lite film på det. Har haft en jättemysig dag! Nu sitter jag och finslipar på en krönika som ska vara klar imorgon, får hoppas att den blir bra.

Om det är fint väder imorgon, ska jag och mamsen åka och plocka svamp. Lite mor och dotter tid ^^ Så det blir sängen om en liten stund. Hoppas ni har haft en lika bra fredag som jag, så hörs vi imorgon : )

BÄSTA!



Äntligen fredag!

Nu åker jag in till stan för att träffa min sötaste cookie! Det är strålande sol ute, så det känns som att det kommer bli en bra dag : )

puff puff ^^

 


Time to go to bed.

Efter en rolig men lång dag, är jag äntligen hemma! Ska lägga mig nu och verkligen sova ut imorgon, är ju ledig. Sen blir det att träffa Anna-Karin och färga hennes hår, äta kakor och kolla på film ^^ Så det ser jag fram emot.

Natti natti..

trötter.


Nighty night.

Tänker faktiskt gå och lägga mig nu, har gått och lagt mig på tok för sent de senaste dagarna. När jag gick hem från tåget innan, började det spöregna. Så när jag kom hem var jag helt dygnblöt, det såg ut som att jag hade duschat med kläderna på, haha. Har känt mig sådär frusen resten av dagen bara för det. Ska bli skönt att krypa ner i en varm säng ^^

Imorgon kommer jag vara på skolan hela dagen, de har ordnat en irländsk afton nämligen. Men det ska nog bli himla trevligt, har alltid tyckt om irländsk musik : ) Så nu får ni sova sså gott, honey buns!

Någon gång i livet ska jag åka till Irland!


Something new.

Har uppdaterat min header lite, så klicka på F5!

Höstigt på Daisy Dapper.

Är så sugen på att köpa massa nya kläder, nu till hösten! Det är nackdelen med att plugga, för man kan inte jobba så mycket så att man ska shoppa massa kläder. Men fyller år snart, så då kanske man får en liten peng så man kan köpa någon fin klänning : ) Har kikat runt lite på Daisy Dapper, som har fått in nya grejer. Dessa skulle jag väldigt gärna ha i höst!


Inspiration: 110914.

tumblr


Wednesday diary.

God morgon babycakes,
Idag fortsätter det att blåsa,  så jäkla tråkigt att gå ut då. Men imorgon får jag äntligen lite sovmorgon och på fredag har vi kompledigt, wiih. Snart är det dags att bege sig till tåget igen! Måste verkligen åka och hämta alla mina halsdukar och vantar hemma, för det börjar bli lite kallt ute..

Men nu ska jag äta frukost och så får ni ha en himla fin onsdag, xx.


Run and tell that.

God kväll,
När jag kom hem från skolan kollade jag på sista avsnitten på True Blood säsong 4. Längtar tills nästa säsong kommer!! Blir nästan alltid såhär när jag hittar någon serie som jag tycker om. Jag vrålkollar alla säsonger som finns på raken, haha.

Min vän Fia har skaffat sig en blogg, så har suttit och fixat med hennes design nu ikväll. Ni kan väl ta er en titt och säga vad ni tycker? Det är lite kvar, men i det stora hela är den klar.

Nu ska jag dricka lite té och lyssna på braig musik. Det finns inget bättre än att bara lyssna på musik som man mår bra av. Sen blir det sängen, för börjar tidigt imorgon med.


Saaaaaaknar London!

Blåsigt värre.

God morgon!

Bloggen har fått ligga lite på is, nu när jag har börjat i skolan. Men nu känns det som att man börjar komma in i allt, så ska se till att skriva mer nu. Ska strax bege mig ut i stormen och gå till tåget. Inte roligt för fem öre att gå upp när det är sånt här väder...

Nu blir det tandborstning och så hörs vi sen! Xx


Både bra och dåligt.

Min dag började riktigt jäkla dåligt! Bilen dog fem minuter från skolan! FEM!!! Så Jesper och hans pappa fick ta min mammas bil och bogsera bilskiten. Kul... Men slutade halv ett idag, så åkte hem till Anna-Karin. Vi bokade biljetter till The Baseballs i oktober. Ska bli så hiiiimla skoj! Nu var det ett år sen jag såg dem, så det känns som att det är dags nu ^^ Hihi.

Ikväll blir det myskväll framför TV:n. Efter si sådär fem miljoner år efter alla andra, är jag helt fast i True Blood. Så ska kolla på några avsnitt och äta chipsisar ^^ 

Nu ska jag hjälpa till med middagen. Jesper har fått för sig att han ska fritera egna pommes.....

Mums!


I'm singing in the rain.

Nu går jag ut i ruskvädret får att åka till skolan, så vi hörs antagligen inte förrän i eftermiddag! Men ni får ha en bra dag, xx.

Regnjackan på ^^


Back to school.

Nu har jag alltså börjat skolan. Haha, det blev så himla plötsigt. Men jag tror det här blir jäkla bra! Ska gå en textillinje med vävning och sömnad i ett år. Längtar redan till vårterminen då vi får lära oss att göra egna mönster och olika sytekniker. Snart kan jag äntligen sy upp mina egna klänningar! Ska faktiskt bli sjukt skönt att få lite rutin i vardagen igen, och faktiskt göra något vettigt.

Så ja, nu är jag glad! Tjejerna i klassen verkar urgulliga också.

tummen upp.


Deadly Dames.

Jag bara älskar den här klänning! Denna vackra skapelse kommer från Deadly Dames, och jag bara längtar tills den kommer upp till försäljning. Hade velat ha den både i puderrosa och olivgrönt.

Suck...


Monday diary.

Hemskt ledsen att det har varit tomt här! Men har haft fullt upp i helgen och massa. Imorgon ska jag åka till en högskola och kolla in en kurs som jag förhoppningsvis ska börja gå nu.

Mer om det imorgon! Ska snart hoppa i säng, så att man orkar med morgondagen : )


Dali gillar tydligen nöshörningar.

God dagens!

Jag och Anna-Karin bestämde oss för att gå på bio igår (Jesper blev ju glad för att han slapp), det blev Midnatt i Paris. Den var riktigt bra, lite seg i början dock men sen var den himla rolig. Jag älskar ju allt som har med Paris att göra, så musiken och allt var så ljuvligt. Sen skulle vi bara ta en cider på en uteservering. Ja... Vi blev kvar på Harrys till stängning, haha. Men vi hade himla trevligt!

Ikväll är det kräftskiva som gäller, och sen blir det kanske utgång. Har varit sugen på kräftor i flera veckor nu, så det ska bli kalas!

Slängde in en omgång tvätt innan så ska gå och fixa och sen blir det att duscha och göra mig i ordning : )

Anna-Karin igår.


What's cooking, good looking?

Nu beger jag mig till stan för att träffa min fina cookie!


Hello, Dolly!

God morgon, gott folk!

Då vart det fredag igen, och det firar vi med en fika med Anna-Karin om en stund. Har inte sett henne sen personalfesten så det ska bli himla roligt : ) Sen får vi se lite vad som händer, hade gärna gått och kollat på Midnatt i Paris i kväll. Men om Jesper får bestämma så det blir fotbollskväll med sina vänner. Så vi får väl se, hehe.

Nu ska jag göra lite frukost och sen ta en dusch. Vad har ni för planer en fredag som denna? Xx.

vionnet


Flat foot floggie.

Åh, vad jag saknar Lindy hopen när jag ser sånt här! Om man vore så duktig : )


Galway girl.

Då var det snart helg igen.
Veckorna går så himla fort, även om jag inte gör något vettigt egentligen ^^ Snart ska jag i alla fall ta en promenad hem, och sy klart min kjol. Tänkte ha den på kräftskivan nu på lördag, så det är bara att sy på.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen bege mig hemåt. Hoppas ni får en bra torsdag, xx.


RSS 2.0