Hästigt värre.

God eftermiddag!

Är precis hemkommen, har varit hos hästvetrinären med mamma nämligen. Nu mår hennes fina häst bättre, så vi får hoppas att det inte blir fler tråkiga besök dit.

Snart blir det middag, är vrålhungrig! Fram tills dess, ska jag plocka lite här hemma. Vi hörs om en liten stund! Xx.

Frami. Han såg ut som en liten miniponny (han är en islandshäst) bredvid de andra enorma hästarna som var där xD


My one and only.

Tyckte att det var på tiden att jag såg My One And Only igen. Var ett bra tag sen och det är en himla bra film. Renée Zellweger är otroligt vacker i filmen och hennes kläder är to die for. Om ni inte har sett den, så måste ni se den!


Emmy Design.

Nu har äntligen höstkollektionen kommit upp på Emmy's hemsida. Det är lite mer 40-tals inspirerat men allt är så himla fint. Här har ni mina favoriter, kappan (har alltid velat ha en röd kappa) och den första koftan tycker jag extra mycket om.

Ta en titt på hemsidan ni också, och berätta gärna vilka som är just eran favorit : )


Nobody puts Baby in a corner.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen, lagom vuxet. Det är himla blåsigt idag, så har det regnat av och till nu i eftermiddag. Man känner verkligen att hösten är här nu. Men har nästan längtat lite efter skickade tröjor och tända ljus och sånt mys.

Nu ska jag kolla på Dirty Dancing, man får passa på när baby är och tränar ^^ Hoppas ni har haft en fin måndag.

Denna höstiga dag till ära, invigde jag mitt julgranskulenagellack för i år ^^ Det är mer vinrött än på bilden och så glittrade det och massa fint. Det känns som att man har julgranskulor på naglarna. Himla bra, tycker jag.


Slappa-framför-TV:n-dag.

God dagens!
Hade ingen lust alls att gå upp idag, så har legat och dragit mig i sängen till halv tolv. Har nog aldrig hänt tidigare i hela mitt liv, haha. Det är himla blåsigt idag, så det får nog bli att ligga i soffan och kolla på Mad Men. Får se till att önska mig säsong 4, nu när jag fyller ^^ Även Gossip Girl säsong 4, för den delen.

Nu ska jag dricka upp mitt té och sen borsta tänderna. Vad ska ni hitta på?


Rolling in the deep.

Känner mig sådär tom och lågmäld idag. Får göra det bästa av det, för nu vankas det släktkalas på Jespers sida.


Lollipops and roses.

God morgon!
Var inte hemma på hela dagen och när jag väl kom hem så var jag för trött för att sätta mig vid datorn ^^ Så det var därför det var lite tomt igår. Idag har jag ingen speciella planer, förutom att jag och baby ska på bio ikväll.

Nu blir det frukost och sen en dusch! Toodles.

Så jäkla vacker!


Pink or blue, that's the question.

God förmiddag!
Har passat på att kolla på Leila bakar i Franrike nu på morgon, man blir så himla baksugen! Har även pratat med min lilla vän Iza, som ska tatuera sig idag. Vi har väldigt delade åsikter om hur en cupcake ska se ut, haha. Är ju också sugen på att tatuera mig, men bara en liten text någonstans som lätt går att dölja. Dock hade det inte förvånat mig om det aldrig blir av ^^

Nu ska jag göra mig i ordning lite, för om en stund ska vi äta lunch hos Jespers mormor och morfar. Så vi hörs lite senare, hoppas ni får en bra torsdag!

Hade det supermysigt hos mormor och morfar igår!


Mr Sandman.

Medan jag kollar på The Hour som börjar strax, så tycker jag att ni andra ska lyssna på den här låten!


Cadillac Baby.

Nu kan jag likaväl berätta, för nu vet mormor och morfar. I fredags klarade jag mitt körkort! WOOHOO! Det är så galet skönt att ha det gjort nu, har nog fortfarande inte greppat det än. Jag hade teorin förra måndagen och uppkörningen i fredags. Teorin var det jag var mest nervös för, men det gick ju vägen : ) Så jäkla stolt över mig själv!!

IS IT REAL? HELL YEAH!!


Just one of those things.

God morgon god morgon!
Man börjar verkligen känna att hösten är på väg. Igår var det soligt och skönt, men det var en "höstig" vind, så det var inte jättevarmt. Men längtar faktiskt lite efter att få ha stora mysiga stickade koftor. Har saknat mina mormorskängor lite faktiskt, haha. En annan bra sak men hösten är att jag fyller 20 då! Så om lite drygt en månad är även jag vuxen ^^

I eftermiddag ska jag åka ut till mormor och morfar och hälsa på en stund. Det är verkligen på tiden! Får se lite vad jag hittar på innan, kanske in till stan en sväng. Vad ska ni hitta på idag?

 


Just a closer walk with thee.

Nu blir det bums i säng! Har suttit och gäspat framför TV:n ett tag nu, men ville se vem som vann Hell's Kitchen (även om jag inte har följt det). Av det jag har sett var det rätt person som vann i alla fall ^^

Tänkte åka och hälsa på mormor och morfar imorgon om de är hemma, var allt för länge sedan nu! Men vi hörs imorgon, sleep tight.


Beyond Retro.

Tänkte bara tipsa om att nu har äntligen Beyond Retro öppnat en online shop! Hur underbart är inte det? Finns mycket fint, även om det inte går att jämföra med deras riktiga butiker. Men om man inte bor i Stockholm eller Göteborg, så är det här guld värt. Här är några av mina favoriter.


Här kommer Pippi Långstrump.

God morgon, sovit gott?
Vet inte riktigt vad som händer idag, blir nog lite småplock här hemma och en sväng hem. Tänkte börja sy på en kjol som jag köpte tyg till för ett tag sen.

På tal om kläder, så skulle jag himla gärna vilja ha en "pippitröja"! Har kollat runt lite på olika marknader, för där sitter ju folk som har gjort egna saker. Men det är nog lite fel årstid ^^ Får nog fråga min finaste mormor om hon kan tänka sig att sticka en. Vet någon vart man kan få tag på en sån annars? : )

Nu ska jag dricka lite té och leta vidare på min tröja. Ni får ha en väldans bra tisdag, xx.

Hur mysigt hade det inte varit och ha en sån i vinter!?


Rosemary Clooney.

Efter att ha kollat på Mad Men ikväll, upptäckte jag en himla bra sångerska! Rosemary Clooney, heter den här damen. Ljuvlig röst och har gjort väldigt bra låtar. Det jag har hunnit lyssna på är mysig jazz, som godis för öronen!

 

Den här godingen var med i ett Mad Men-avsnitt. ÄLSKAR klänningen!


Inspiration: 110822.

tumblr


Ny vecka, nya tag.

God morgon babycakes!
Då vart det en ny vecka, med nya möjligheter. Ska ägna denna vecka åt att söka jobb, sy och börja läsa igen. Nu ska jag ta tag i mitt liv och börja göra saker som jag faktiskt tycker om men inte orkat det senaste året. Så vi kör en liten nystart, tänkte jag! Vilket innebär bättre uppdatering här, ska börja fotografera mer också. Gjorde det väldigt mycket innan, men nu ligger kameran och samlar damm bara.

Men man kan inte börja sitt nya liv lortig, så nu blir det en dusch!

wonder woman.


No stings attached.

Har precis kollat på No stings Attached med Nathalie Portman och Ashton Kutcher. En riktigt bra film! Himla roligt och fin romantisk komedi. Det som slog mig när jag kollade på filmen är att Nathalie Portman är riktigt kort, och Ashton Kutcher är både lång (jämfört med lilla Nathlie, så sött!) och faktiskt rätt snygg. Det var mina upptäcker! Så om ni inte har sett den, SE DEN!


I'm up.

Hade en himla trevlig personalfest igår! Tack tjejer, för en jäkla rolig kväll i allmänhet : ) Nu ska jag vakna till lite mer, och äta frukost. Sen blir det slapp hela dagen.

Vad har ni hittat på i helgen? Hoppas ni haft det lika bra som jag! Xx

Lite töser hos Anna-Karin innan


Red.


Tara Starlet - favorites.

Tara Starlet har så himla fina kläder! Redan förra året suktade jag efter kappan på första bilden, kan ju hoppas att den blir min i år istället ^^ Här är i alla fall mina favoriter, som mer än gärna får flytta in i min garderob!

 


Halleluja, it's Friday.

Hej hopp!
Idag är det en väldigt bra dag, kan jag lova. Men avvaktar lite med att berätta varför ; ) Men har varit inne och fika med baby. Hade även hittat massa fint i den nya H&M katalogen, men när jag väl kom in till stan så hade jag självklart glömt bort allt. Kasst, haha. Passade på att köpa en blomma till Jespers mormor, som fyller år. Ska dit och grilla ikväll och fira henne.

Imorgon vankas det personalfest, vi får hoppas att den blir lika rolig som förra året!

scarfen är secondhand.


The Hour.

Tänkte tipsa om en serie som går på SVT just nu, det är en miniserie på 6 delar tror jag. The Hour. Utspelar sig på 50-talet och kläderna är do die for! Andra avsnitten går ikväll kl 21.30, direkt efter Leila bakar i Frankrike så det blir en myskväll framför TV:n.

Ta er en titt, vettja : )

Romola Garai är med, bara det är ju himla bra!


Update; Det började visst klockan nio, så har fått kolla på första halvan på svtplay nu ^^

Louboutin: One day.

Every girl should own a pair of sparkling shoes.


Wednesday diary.

Nu bär det av in till stan för en liten körlektion! Sen blir det nog till att åka och handla, och plocka lite här hemma. Men vi hörs när jag kommit hem igen : )

Hoppas ni får en himla fin onsdag, xx.

Liseberg för några somrar sedan. Ja, jag har varit blond...


Babysitter.

Har varit barnvakt för min lillkusin Tove idag, spelat Wii, kollat på film och ätit glass har stått på schemat! Är hemma själv nu, så ska nog bara ta att lugnt. Göra en kopp té och kolla på en bra film kanske.


Elvis Aaron Presley.

January 8, 1935 - August 16, 1977

Half way.

Det har varit fullt upp med körkortsteori och grejer, men förhoppningsvis är jag klar med allt till nästa vecka. Då kan jag äntligen få slappna av och göra saker som jag tycker är roligt! Har varit himla stressad över detta, så har inte direkt haft orken att sitta här och skriva. Så jag längtar tills det är över!


Are you Betty?

Här kommer mina favoriter från Mad Men-kollektionen från Banana Rebublic. Himla fina klädera, men jag hade gärna sett kläderna på en lite kurvigare modell. Men men, man kan ju inte få allt ^^


Thursday diary.

Ska strax in till stan för en körlektion, bara två kvar nu förhoppningsvis! Sen blir det jobb en liten stund : ) Pluggeliplugg blir det resten av dagen.

Måste borsta tänderna och klä på mig nu, så vi hörs när jag kommit hem igen! Xx


Throw roses in the rain.

källa


You're the one that I want.

Mamsen tipsade om att Grease gick på TV, så det blev att slå sig ner framför den nu. En paus i tvättandet och pluggandet ^^ När filmen är slut blir det alltså mer körteori, plugga plugga plugga! Sen blir det Leila bakara i Frankrike, har aldrig kollat på hennes program innan men just detta i när hon är i Frankrike är hur mysigt som helst.

Men nu börjar filmen igen, så vi hörs senare. Kram på er!

Kanske en av världens bästa filmer!


Mad Men.

Hur kan man inte älska Mad Men när man ser detta? Sen att jag mer än gärna hade tagit Betty Drapers garderob rakt av, gör ju inte saken bättre!

 

Anledningen till att jag vill färga håret rött!


Helt oklandrig stil.


Oklandrigt snygga män också för den delen.



Läste precis att designern som ligger bakom kläderna i Mad Men ska vara med att designa en kollektion med Banana Rebublic. Det kan ju bara inte misslyckas! Den 11 augusti öppnas dörrarna på online shopen för hela 65 plagg. Mina favoritplagg kommer upp senare idag..

 


Etsy-favoriter.

Innan jag går och lägger mig, tänkte jag visa några väldigt vackra klänningar som jag gärna hade ägt. Baby, jag tror jag är kär..

etsy


Segelbåtar och blommor.

Jag köpte ju två scarfsar igår, tänkte att ni skulle få ta er en liten titt.

Den första är något mindre än den andra, och passar himla bra att ha i håret. Både lite gult, randigt och små segelbåtar på. Himla fint.

 

Den sista är alltså lite större i modellen, så den kommer passa alldeles utmärkt nu till hösten. Blå kant och massa blommar, bra kombo tycker jag.


Slutet är nära.

Idag är det plugg och städning som gäller. Försöker komma på någon smart förvaring till mina väskor och scarfsar, några tips? Uppskrivningen börjar komma med stormsteg, och jag har redan fått en klump i magen. Längtar tills allt det här är över, kan jag lova!

Är lite sugen på att göra något roligt med mina naglar, kanske testa detta ikväll?


To cut or not to cut.

Jag har velat fram och tillbaka ett bra tag, om jag ska klippa mitt hår ännu kortare eller låta det växa. Såna här videos gör det ju inte lättare att bestämma sig!

Att kunna göra Marilyn Monroe frisyrer är ju ett stort plus om jag klipper det. Man får en mer vuxen look med så pass kort hår. Frågan är om jag vill skippa det ungdomliga håret och övergå till det mer vuxna?

 

Men om jag låter det växa, kan jag göra massa fina håruppsättningar och skoj. Mer varierande frisyrer, vilket jag inte kan göra alls med kort hår. Just nu lutar det åt att låta det växa, jag är trots allt 19 år. Så "tantfrisyren" (som min mor hade kallat det) kan säkerligen vänta ett litet tag till ^^ Men det är trots allt ett litet tag till jag ska boka till hos frisören.

 

Ps; Kan förövrigt rekommendera Lisa Freemonts tutorials och videoklipp. Man får hur mycket inspiration som helst från hennes sida. Sen verkar hon ju hur gullig som helst : )


Ny vecka.

Har jobbat en kortis idag, så passade på att gå till Pingstkyrkans second hand. Jag har tänkt gå dit en väldans massa gånger, men så har det aldrig blivit av. Fyndade två sjalar, en tékopp och en LP-skiva för ynka 45 kr, hur bra!? Tänkte visa sjalarna lite senare, himla fina!

Nu ska jag läsa lite teori och sen såg jag att Footloose börjar på TV om en liten stund, så ska se den hade jag tänkt. Vi hörs helt enkelt lite senare alltså, xx.


Inspiration: 110807


Friday diary.

Jag vet, jag är kass på att uppdatera! Men det har varit så underbart väder så har knappt varit inne. Ska snart in till stan för en fika med Maria, samt göra lite ärender. Ikväll blir det picknickfestival med mor och moster, ska bli himla mysigt! Och imorgon vankas det bröllop, så då blir det att svira om till en 50-talspingla ; ) Haha.

Men ska försöka bli duktigare på att mobilblogga, promise! Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag iaf, xx.


Sunny sunny day.

Det har varit hur fint väder i dag som helst, så har legat ute hela dagen! Nu bär det av in till stan, för en stor glass på Glassiären. Ljuvliga dag!

Ps; Grattis till Eelin och Johan som fick en liten son igår! Kram på er <3

The Beatles.

Kom hem från stan för en liten stund sen. Tanken var att jag bara skulle köpa tyg till en kjol jag ska sy, men så kom jag hem med denna finisen också!

Strax ska jag bege mig hem till familjen! Baby har massa pojkar hemma, så då passar jag på att åka hem : )

h&m - 149:-


RSS 2.0