Helgresumé.

Det har varit en lite dålig uppdatering nu, men jag har myst med min baby hela helgen. På nyår blev det inget festande för mig, tycker egentligen att nyår är lite överskattat. I alla fall hela grejen med att supa skallen av sig. Så jag och min käraste åt först middag hos hans moster, lekte med minikusinen och spelade spel. Sen vid elva tiden, begav vi oss 50 meter bort, hem till mig. Där blev det efterrätt och sedan raketskjutande. Naturligtvis började det regna då, så det var inte så trevligt att vara ute, men men. Sen som den partypingla jag är somnade jag i typ 3 timmar, medans de andra socialiserade och hade skoj. Men jag är nöjd ändå ^^
I lördags gick jag och baby på Narnia 3D, jag antar att det är sista filmen också. Jag tycker väldans mycket om den, hela salongen (läs: alla tjejer) satt och storbölade i slutet, jättesorgligt slut.
Igår hade jag en trååååkig dag, blev bara TV-tittande, Wii-spelande och film-tittande. Var lagom rastlös. Men idag ska vi åka in till stan en runda iaf, behöver komma ut känner jag! Ska hämta ut ett symönster som jag har beställt, och även byta sista julklappen. Just det, sen ska jag reklamera min skinnhandskar jag köpte i november. De har börjat gå sönder nämligen, och när man köper riktiga skinnhandskar i kvalitet så förväntar man sig ju att det ska hålla. MEN ICKE!!
Imorgon ska jag jobba, så får göra denna dag till en rolig sådan ^^ Have a nice day, xoxo.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0